Prečo ešte nespíte?

ojka

je lepšie navyknut si veru bez tych tabletiek, aj ked začiatky môžu byt dost tažké....ja som teraz tiež nič nenaspala... od desiatej v posteli, zaspala som o pol tretej zasa asi , a budiček o šiestej (: tomu sa hovorí na zcvoknutie.... (;

nexus

je normalne, ze som zaspal o jednej a o polstvrtej som uz bol hore? pritom som vstaval rano o piatej..asi nie... ja sa uz z toho zblaznim... ani tu nikto nieje...to som uplne sam hore? ...som si povedal, ze tabletku na spanie uz nikdy...

bingham

ani paraleniik....nooo teeeda :)) ja uz idem spat.....zajtra mam velmi dolezity den :P dobruuuu nocku buntosko ;)

ojka

tak od nejakej fesandy,heeej? si treba poooozor davat,ty nezbedník (; ale ked ojka nema rada lieky, ani paralenik... /-:

bingham

:DD reznik som dojedol....nooo moc som toho nenalietal.....od niakej fesandy som herpes dostal....

fuuuha hlavicka ta boliiii ??? treba dat paraleniiiik :))ty buntosko :)))

ojka

fiha, tak dobru chut a co dobreho si si zohnal pod zub? ja neviem, nejak ma boli hlava teraz, tak buntoším.... trošku (-:O a ty si kade lietal?

ojka

fiha, tak dobru chut a co dobreho si si zohnal pod zub? ja neviem, nejak ma boli hlava teraz, tak buntoším.... trošku (-:O a ty si kade lietal?