Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
a mne sa chce taaaaaaaakto moc už spať...
cau ojka , tak to poznas.. fakt sa ti nedalo spat, ako mne?
je lepšie navyknut si veru bez tych tabletiek, aj ked začiatky môžu byt dost tažké....ja som teraz tiež nič nenaspala... od desiatej v posteli, zaspala som o pol tretej zasa asi , a budiček o šiestej (: tomu sa hovorí na zcvoknutie.... (;
je normalne, ze som zaspal o jednej a o polstvrtej som uz bol hore? pritom som vstaval rano o piatej..asi nie... ja sa uz z toho zblaznim... ani tu nikto nieje...to som uplne sam hore? ...som si povedal, ze tabletku na spanie uz nikdy...
krásne sny a nech sa zajtrajšok teda podarí (: pa
ani paraleniik....nooo teeeda :)) ja uz idem spat.....zajtra mam velmi dolezity den :P dobruuuu nocku buntosko ;)
tak od nejakej fesandy,heeej? si treba poooozor davat,ty nezbedník (; ale ked ojka nema rada lieky, ani paralenik... /-:
:DD reznik som dojedol....nooo moc som toho nenalietal.....od niakej fesandy som herpes dostal....
fuuuha hlavicka ta boliiii ??? treba dat paraleniiiik :))ty buntosko :)))
fiha, tak dobru chut a co dobreho si si zohnal pod zub? ja neviem, nejak ma boli hlava teraz, tak buntoším.... trošku (-:O a ty si kade lietal?
fiha, tak dobru chut a co dobreho si si zohnal pod zub? ja neviem, nejak ma boli hlava teraz, tak buntoším.... trošku (-:O a ty si kade lietal?