Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
max ((-:
ja zatial neplánujem , ale človek nikdy nevie, rátam ovečky, rátam, a nejak nemaju konca (: ty čo vlastne nespíš? Hm, aj datelinku sme už uspali?
jasne ze si sexi, vsak kazdy si rad zakrici oj, oj, oj, oj, ojkaaaaaaaa!
ked sa vyparim a zistim to, tak dam potom zajtra vediet, ze cim to bolo. No vidis, tak si sexi :) Vy chcete pockat nexusa do 4,00?
takze som sexiiii :D
joj, mne to dnes už absolutne prepína, ospravedlnujem sa všetkým zúčastneným (-:O
max, my mužskú spoločnosť rady, len vždy sa nejak vyparí spať skôr ako my (: ktovie čím to bude... (:
som pozeral tu temu, o tych okularoch a ja by som okuliare rad nosil, ale nepotrebujem ich. Teda nemyslim tym, ze by som chcel mat zly zrak, ale mne sa okuliare pacia aj na babach, pride mi to sexi a na chlapoch sa mi zda, ze ked su tie brile pekne, to musi byt tiez fasa, no nie&?
fiha tak ste tam boli asi všetci okrem mnaaa /-:
čo som si dala? čo ja viem :D nič špeci.Teda asi :D ach jaj, no jo, nexus, ten bude mať budíka čoskoro.... hádam si trochu aj pospal... (:
Tak ahojte, vitám medzi vami babami, zenska spolocnost ma vzdy potesi :) Tak ja neviem co ste robili s feromonmi, ale celkom vam to teda funguje.
ty si nebola v okularoch? :-))) vsak tam boli hadam vsetci :-)))
ojka, dnes ich nejako pritahujeme, hm? co si si dala? nejake feromony? najprv denz, a teraz max :-))) o stvrtej vstava nexus, chudak :-)))