Prečo ešte nespíte?

Denz

mal som uraz.....som dopadol na chrbat a krcna v kelu:)
a nic nepomaha...uz som zacal chodit aj na onkologicke RTG,vraj by to malo zabrat.
Tak sa pekne nudim aspon tu:)

maximilian

denz, prislo mi to dost vtipne... viem ako si to myslel, ale precitaj si to este raz. ....a som tu: na zdravi v teme preco nespite, to ma tak napadlo... denz co ti je, ked 5 mesiacov?

ojka

len netreba depkovať, važne, lebo to pôjde potom taaaaakto moc zle, treba si najst nejaku zabavku, niečo do ruky, nejaku pracu (;

ojka

fuha, tak to máš potom ešte celu PN pred sebou /-: určite sa to ale nejak zmakne (:
a viete aký film sa mne pačil? seven pounds bol dobrý (:

ojka

fuha, tak to máš potom ešte celu PN pred sebou /-: určite sa to ale nejak zmakne (:
a viete aký film sa mne pačil? seven pounds bol dobrý (:

maximilian

ojka, od stvrtku, ale stvrtok a piatok som frcal, behal po doktoroch, po kamosoch, robil veci... ako normalne...akurat som mal velke bolesti, ale inak fajn. No a dnes nic... To neznasam. Ja ked nic nerobim, tak mam depky a niekedy ich mam aj tak, ale ked nic nerobim je to horsie. No a ja musim stale lezat. Nenavidim to.
data, ja som ten fil videl. Bol to doslova srdcervuci film. Taketo filmy najradsej pozeram s milovanou osobou, samemu mi je z nich len smutno, aj ked tento mal aspon fajn koniec