Prečo ešte nespíte?

ojka

leerka ono sa to lahko hovorí, skutky su skutky, niekedy toje ťažké niečo dietatu odoprieť, ale tak treba si niekedy aj dupnut, treba vychovať od malička (:

leerka

jasne, ze deti si vyhcovam len ja sama .a ja si ich teda vychovam, to viem ..ja ich nebduem rozmaznavat a dovolovat take veci..ved mne sa niekedy rozum zstavuje az ...

ojka

leerka, no však svoje deti budeš vychovávať ty, nie tvoja sestra (: ale tak máš pravdu, na to musí byť človek pripravený , je to velká zodpovednosť (;

leerka

ja som na pokeci itez .. aj na fb ... no a ja deti nechcem tak skoro ani vidiet ..ako su pekne, zlate aj vsetko , ael ked vidim, ako ich moja sestra nevie vychovat a kazdy den to mam na ociach .tak sa mi ani nema kto co cudovat .. aj ked je pravda, ze moje deti by take byt nemohli ... ale raz ich urcite chcem..ale az o par rokov ... ked bude teda s kym est aj :-D

ojka

ja ked som na nete, tak tiež ma to viac taká sem, ale hodim si tam kontrolovať hlavne tie maily, čo mi chodia zo školy a tak (;

ojka

hm, to robievala aj moja mladšia sestra, ked bola ešte taký štupel, za ocinom plakavala... /-: ale to prejde časom (:
ja mam na azete mailovu schranku, takže vlastne ano

Marylin

vies co ako sme sa tu odstahovali tak je dost spokojny ale je aj velmi dobry a hlavne vecer ked treba ist spat a on place za ocinkom