Prečo ešte nespíte?

ojka

ojka, nespala, ojka makala :D a ani v noci si veru nepospala najlepšie...
aj teraz by som mala ešte čosi porabať, ale taaaaaakto sa mi neche.... (;
binghaaaam, ja neverím, kde si sa celý tyžden tulal? si si dal predsavzatie, že budeš týžden bez netu? ((-:

datelinka

dobre ranko ojka, menime zmeny? my ideme spat a ty vstavas?
marylin, nechcem to tu pisat, kde pracujem, prepac, nerada sa odhalujem :-))

Marylin

no tak vies my sme zvyknuty hned ako sme sa zobrali tak chodil aj na 5tyzdnou my vydzime a maly dufam ze tiez ale neviem ci tam pojde to sa musime dohodnut volaju ho tam nieco robyt vobec netusim a zatial sa s tym nechcem zaoberat som rada ze pride aspon na vikend a ty kde robys ak sa smiem spytat?

Marylin

neni o com som myslela toho kuriera taky tutko ale v pohode iba tovar mi doniesol.Mam manzela nie priatela a zatial mi robi na slovensku ale ma ist niekde do holanska tak uvidime no

datelinka

no, vsetci chodia teraz do holandska, tam sa to este najviac oplati. ouha, ale to budes dlho sama potom :-( vydrzite to bez seba? a manzel bez maleho?

Marylin

neni o com som myslela toho kuriera taky tutko ale v pohode iba tovar mi doniesol.Mam manzela nie priatela a zatial mi robi na slovensku ale ma ist niekde do holanska tak uvidime no

datelinka

nerozumiem, ako ze nie je o com, s tym kurierom? :-) on ti nemal doniest len nejaky tovar? a prietel ti robi niekde mimo slovenska? ci len v inom meste?