Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
no tak vies my sme zvyknuty hned ako sme sa zobrali tak chodil aj na 5tyzdnou my vydzime a maly dufam ze tiez ale neviem ci tam pojde to sa musime dohodnut volaju ho tam nieco robyt vobec netusim a zatial sa s tym nechcem zaoberat som rada ze pride aspon na vikend a ty kde robys ak sa smiem spytat?
no dobryyyy..dobryyy vecer ojka :)))
ojka sa zobudila:))
(: brýýýý večer ....
neni o com som myslela toho kuriera taky tutko ale v pohode iba tovar mi doniesol.Mam manzela nie priatela a zatial mi robi na slovensku ale ma ist niekde do holanska tak uvidime no
no, vsetci chodia teraz do holandska, tam sa to este najviac oplati. ouha, ale to budes dlho sama potom :-( vydrzite to bez seba? a manzel bez maleho?
neni o com som myslela toho kuriera taky tutko ale v pohode iba tovar mi doniesol.Mam manzela nie priatela a zatial mi robi na slovensku ale ma ist niekde do holanska tak uvidime no
nerozumiem, ako ze nie je o com, s tym kurierom? :-) on ti nemal doniest len nejaky tovar? a prietel ti robi niekde mimo slovenska? ci len v inom meste?
vsetko ok kurier prisiel vecer o pol 7 ale ked som ho zbadala neni o com maly sa mi drzka a zajtra by mal prist mily ak sa nic nezmeni tak mam dobru naladu konecne ale to pride iba na vikend ale aj tak som rada a ty ako?
ahooooj binghooo! si velmi mily :-) ako ide? uz ti je dobre? teda nie ze by tebe bolo niekedy zle :-)) cloveku s tvojou povahou nemoze byt :-)