Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka, caj nepijem velmi casto :) ale sladim ho :)
a coze som sa tak rozhodol?
no nemam tusenie :D
len tak, z nudy :)
ale v poslednom case som to uz kapanek prehanal so sladkostami :) nestihali ma tie BIO obchody zasobovat ;)
napr toto:
i48.tinypic.com
na 1 "posedenie" tj 20 minutovy serial a toto zmizlo z povrchu zemskeho :D
a predtym som mal normalne "obed" maso+ryzu
a potom este nejaku inu "drobnost" :D
a ked som toto opakoval 3x denne niekolko dni za sebou, tak to uz sa mi nechcelo tak casto chodit so smetami von :)
tieto schar a ine produkty su sice fajn, udajne su kvalitnejsie ako bezne sladkosti (plus nemaju tam tie veci na co som alergicky relativne) ale ak by som to chcel takto robit dlhodobo, tak by som si musel najst nejaku "shaykhah" (zensky rod slova šejk) lebo ked 20 gramova tycinka stoji takmer 1 eur, tak to je coskoro drahsie ako "joint" :P
(zdroj: www.infodrogy.sk )
slnecnica,
nic sa "v KFC" nestalo, no raz som si kupil odtial 2x menu hot wings ci tie druhe, uz som zabudol ako sa volaju.. no a ktomu 2x fanta v PAPIEROVOM obale a jednu fantu som zabudol ( :D ) na sedacke a po 4-6 dnoch ci kolko to, mi to presialko a zafarbilo sedacku na ruzovo (nebolo to velke, len obrys pohara a nieco navyse, a bolo to na conej opierke, kde to neni vidiet, ale aj tak ma to nastvalo, resp povedal som si "challenge accepter" )
a cely rok som prechadzal okolo KFC a som sa smial ze "haha, mna nedostanes" :D
www.aktuality.sk
deti, toto doma neskúšajte!!!
oukej, tak ja padám zasa učiť...
baj baj
ránko bolo ráno o šiestej, ked som vstavala :D ale tak, no dobre, i tebe krásne ránko ((: fíha a to si mala ako raňajky do postele? tak to je už aký luxus....
ehm, tak teda keď dopapaš skús podať o sebe hlásenie, či je všetko ok :D
a v utorok budem teda silno silno držať palce (:
Bré ránko ojka, v utorok to mám. Otrasná noc, nie a nie zaspať a teraz nie a nie sa prebrať. ALE! Môj 8 ročný synovec mi práve priniesol krupičnú kašu s maslom a grankom (sám ju robil,tak ak sa dlhší čas neozvem...)
Zdravíčko (:
slnečnica, tak v aký deň to vlastne máš? (:
lost a KFC, to je príbeh sám o sebe :D a začalo to "neškodným" nápojom položeným na sedačke :D
Lost, som inak na teba pyšná, že sa toho stále držíš, bude to super výročie a som rada, že som ťa k takému niečomu vyburcovala :DDD (-:O
hmmm, tak ani gram sladkosti? a to si sa čo tak rozhodol? ale tak to neješ nič sladké, alebo iba sladkosti... čaj sladiš? d-:
joj, ked spomínate tú zmrzku, dala bych si, ale až po štátniciach, teraz si ešte nezaslúžim :D
Jááj, ťažký deň ma čaká
A už by som mala ísť spať, zajtra mi po dlhej dobe bude zvoniť budíííík
To ja mám dnes za sebou BB puding a zmrzku:-)
Lost, v tom KFC sa muselo stať niečo výnimočné:-)
ojka, ano ano, tie testy su niekedy bolestive, ale co uz :D udajne sa clovek ma ucit zo svojich chyb :D
ale inac, btw, dnes som druhy den (!!!) bez gramu sladkosti/cokolady :)
ani JEDEN (cislom: 1) gram :)
sice neviem preco, ale len tak som si povedal, ako dlho sa da vydrzat bez sladkosti :)
proste take "challenge accepted" :D
ved KFC bude mat coskoro vyrocie :)
hmmm..