Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
bingham .si zase nemysli ..ja itez chodim cvicit ..ale do posilky nie, tam sa namnepai .. my radsej spinning ..alebo body styling a tka .. a plavanie
počula som nejaké čudné zvuky vedla v izbe, možno prišiel aj ku nááám, ale ja sa nechám prekvapit do rana (-:O
musime navrhnut adminom, lebo sa naklikame, kym sa sem dostaneme :-)))
dievcata a chlapec, zaraz ale predbehneme s poctom prispevkov aj silikonove prsia, otazky na rng, alebo dokonca aj slobodnu komunikaciu :-)))
noooo ved to taketo chudulinke milujem....:))))) , ale ze by mali vela sili...som si zatial nevsimol :))) vacsinou iba slabuu vydrz :DDD
datelinka..., ale mas co robit....ked mi chces dat toho Mikulasika :))), ale prosiiim prijdi s tymi rozkami :P
inak, ja vyzeram ako take tintitko slabucke, ale kazdy sa cuduje kolko mam sily :-)) a v lete ked su obnazene ramena, kazdy sa divi, ake to mam bicepsy :-))
:))
datelinka, to by bolo fajn, najprv by sa objavovali posledne diskutované tykajuce sa zdravia, podtym nezdravia a pod tým trebars tie najdiskutovanejšie... (:
bude 2444
uz to vidiiim teraz......alkohol....to by som vam ani nemohol dat....to by ste mi hned odpadli....:DDD