Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ale no, denz, tu bude vždy podla mna nejaký nespachtoš :D a ja sa svojho titulu ešte držím ako kliešť (-:O
som nemal radit ako sa zbavit nespavosti:(((
teraz je tu smutno...
:DD
no veru zabavat by som sa isla aj ja niekam..ked uz nemozem spat .. ale musim pockat na piatok kym pojdem :-DD no a veru asi uz nie su taki nespavci .ale patria teraz medzi spachtosov ..ael nech ..ja im doprajem ..ja som si dotirala vcera taky dlhy maraton az to rana :-D
nie z minuleho):)))
pred vcerom....z tesca:)
z minuleho roka? taki ste vy slabi papkaci? len aby si si zuby nevylamal na "vyrocnych" kolacikoch :-)
ale no, čo blaznite, nič tu nejde dolu vodou, len kopec ludí už asi môže v noci pekne spať, čomu som rada, tak im to dopraje, alebo sa nikde zabavaju, čo je stale lepšie ako sediet pred PC, alebo no maju povinnosti (:
datelinka, karioll bol dosť chorý, už mu je trošku lepšie, ale nema teraz pri sebe PC (; tak preto ho tu nevídať...
no a moja ojka nemá žiadny hlboký význam, ((-: teda aspon ja som ho nepostrehla (:
no veru ide to tu neak dolu vodou .. :-(( ale asi uz vsetci pekne spia ..to ja som vcera asi vsetko prespala :-DD
datelinka- to skor z minuleho roka:))))
ale nie:)
nic sa zatial este doma nechysta....az po vianociach :DD
karioll sa zmenil na karfiol asi.....
tazko povedat.