Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
mne uz padol zoparkrat, ale nastastie, prezil aj pad na dlazbu, uz asi dvakrat :-)) sa cudujem, ze aj foti, aj mp3 funguje :-))
no tak neberiem to neak tragicky, nic az take hrozne sa nestalo..len budem musiet nieco vymysliet .. co s tym mojim krytom nestastnym .. co ked som taka sikovna ... n a jasne, vsetko je chyba toho, ze malo spime, nie? tak vlastne preto mi aj dnes ten fon moj padol :-D
inak, kolega mi samozrejme povedal, ze ten incident s kartou mam z toho, ze malo spim. len aby som inu chybu nespravila ...
leerka, takze aj ty mas piatok trinasteho? :-((
ja uz mam kreditku u seba, kym mi ju uradnicek doniesol, vybrala som si peniazky z debetky :-))) konecne. a ujo mal este taku ironicku poznamku, ze -trikrat ste zadali nespravne pin kod? a ja mu na to, ze som sa nechystala vyberat hotovost na kreditku :-)) ze to bol omyl :-)
tak datelinka, tebe sa dnes zadarilo s tou kreditnou kartou ..mne zase s telefonom .. sa mi pred odchodom z prace podarilo ho rozflakat .. padol mi na zem a ako ist ide, ale ten kryt, co zakryva baterku vzadu musim niekde zohnat novy, kedze sa mi polovica tych "noziciek" odtrhla .. len neviem ci to aj niekde predavaju ..
bingham. no veru ja som este bola hore ..a ty si uz siel spat .. ach jaj, co s tebou , chlapec moj hm? :-DD a uz je ti lepsie .. z coho ti je tak zle, ci z toho nevyspatia?
ja som dnes spala tri hodiny, ale citim sa v pohode.. ani unava na mna nesla .a zatial ai moc nejde :-)
a c vy ostatni ako sa mate .. a je tu vlastne niekto?????
ahojte, je tu niekto? alebo mam usilovne pracovat dalej? :-))) vsak ja budem no :-)
vekom, no vdaka :-))
ojka je uz v skole, studuje, poctivka :-)
no co uz ts tebou:).......chapem ,vekom si clovek menej a menej pamata:)))
dnes je tu tiez nejak vsetkych pomenej:)
len ty,ojka a ja:)
aja uz ani presne nepamatam :-) fakt, nebudem to tu pisat. nebolo to nic hrozne :-)
datelinka...:))))
nooooo:))
Pls.:)
budem dobry potom:)