Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
vila, niee kdeze...s binghamom to bolo v rovine cisto anonymnej :)
ale raz kedysi davno som nasla na azete jedneho chalana, podla opisu sa to na neho podobalo, dokonca aj petrzka, vek, vsetko sedelo, bojove sporty :DDD a ja cela natesena som dotycnemu napisala..."caau chuchmak, nasla som ta..." on nechapal a bingham sa len smial, vraj to nie je on :D
ja mam promocky o mesiac :)
aha, spominaj zuzic a je tu :D a rozmyslam, ci je zuzic to dievca, ktore mylsim ze je :D zuzic ty si ta, co studovala na strednej?!:DDD srryyy, nepamatam :D
zuzic, srdenko naše, no vitaj, akurat sme ťa tu dnes spomínali,.... hovor, píš, preháňaj, ako sa darí? (:
dobrá víla, aby som nebola taká zlá, tak ti dám veľmi veľmi veľkú nápovedu, jak ma na FB nájsť (; máš na FB lajknutú túto stránku?
zdravim ;)
no dievcata nejak sa mi stika :)
Ved ja som mala statnice pred dvoma tyzdnami a tiez nemame! Pravdepodobne budu 20-teho, ale to iba pravdepodobne, hmmm...
dobrá víla, my ich máme 27-28.6 presne neviem ešte ((: naše študijné si ako vždy dáva na čas....
a baby a kedy mate tie promocie, este neviete?
ty inko, pocuj, z cirej zvedavosti, ty si zvykla byt v kontakte s binghamom, poznas ho, aj on je na FB? By ma zaujimalo, ako ten Casanova vyzera :D, skoda, ze sa nikdy nepochvalil, haha...