Prečo ešte nespíte?

ShaulaThalit

YES, OA, ale študujem ekonómiu spojenú s geografiou...

Odrazový mostík by to asi bol dobrý, ale čo ak v hĺbke duše ešte dúfam, že sa zmení a že mi raz povie, ako veľmi ma miluje...... (dosť utopistikcé, všakže?)

Ano, rozpytvával ma, ale tiež to napr. nemal v živote jednoduché.
Avšak vôbec sa mi nepáčil, a mal aj niektoré názory také dosť divné :) a celkovo dosť na chuja :D

ojka

OA? či?
ale čoby si nenašla tu silu, jasné, že najdeš, ale snád potrebuješ niečo na odštartovanie plus trošku pozitívneho myslenia. To ako ta "vodí" tvoj ex za nos, to by bol dobrý odrazový mostík k tomu, aby si hodila hento všetko za hlavu a začala niečo nové a krasne (:
ouha, psycholog? snažil sa "rozpitvat" tvoju dušičku? ou, no jo, ked si ludia nesadnu,...

ShaulaThalit

SŠ :)

to je fakt... ja však nikdy nenájdem v sebe tú správnu silu, ten správny dostatok...

hej, mala som rande... budúci psychológ... ale ti poviem, každých 5 min. som pozerala na hodinky a čakala, nech už môžem ísť domov :)

ojka

VŠ? mala si rande? (:
ja by som sa na toho byvaleho važne už neviazala,zbytočne trapenie, hlavobol, slzy, zla nalada, smutok, myslím že toho si mala už dosť. Treba začať odznovu (;

ShaulaThalit

jo.
keď ja fakt neviem, čo robiť. som sa rozhodla, že si po Vianociach začnem hľadať normálneho frajera.. ale... prvé stretko dopadlo katastrofálne.

ojka

chodíš ešte na strednu? či VŠ? učtovnictvo je fajn vec (: ale hmmm, ja by som si na tvojom mieste začala asi vytvarat voči nemu taký zdravý odstup, jednoducho tvariť sa normalne, ale aby to bolo všetko bez "dotykov", nežnosti, sladkých rečí...

ShaulaThalit

ja viem, že by sa nemal tak správať... ale na druhej strane, ja som mu tiež povedala o tom ženatom, že ako sa správal a zachoval ku mne...

ojka

to je mantak, prečo ťa takto vodí za nos /-: on nema štipku chrbtovek kosti, ak sa k tebe sprava tak ako sprava a pritom ti hovorí, to čo hovorí. Shaulinka, on si ta nezasluži podla mna. Toto sa predsa nerobí. Ja viem, že ti určite vela pomohol a aj ste toho vela spolu prežili, ale no... trebalo by za tym spraviť asi hrubu čiaru....

ShaulaThalit

neviem... včera sme boli spolu. a hladkal ma, objímal a takéto veci...
ale mi povedal, že ešte nie sme pripravení na to, aby sme mali znovu vzťah a aby po dvoch týždňoch skrachoval...

ja ho milujem, strašne... a on nechce, aby som ho prestala, aby som na neho zabudla.

najviac mi ubližuje, keď viem, že na pokeci si píše s nejakými holkami, o kt. sa vyjadruje v superlatívoch... atď.

premýšľam, čo ďalej. či to nechať plynúť, alebo proste všetko seknúť.

napr. mi veľmi pomáha so školou... lebo študoval na tej istej, na kt. som ja... atď... vieš, ale trápi ma, či má význam toto trápenie sa, keď z jeho strany to je možno len o tom, že ho priťahujem fyzicky... ale láska? láska je fuč.