Prečo ešte nespíte?

ShaulaThalit

nakoniec sme účto nepreberali, lebo som si to pozrela aj sama a bola to len samá teória, tak mi nemusel nič vysvetľovať... tak sme išli von... so psom... pes sa vyšmykol z vodítka a rozbesnený utekal cez celú ulicu. prešiel na hlavnú cestu, kde ho zrazilo samozrejme auto... (my bývame blízko hlavnej cesty) len neskutočný piskot... a ten pes utekal cez most až domov... nič sa mu našťastie nestalo. má len odreniny, tak ho sledujeme, že čo sa bude diať... je laknutý. teraz drichme u mňa v perinách, tak mám na neho výhľad...
a môj bývalý... proste... ja som si uvedomila až neskoro, ako veľmi pre mňa znamená, že som bola neskutočná piča, že som si začala s tým ženatým, a to len preto, lebo som hľadala útechu u niekoho iného... alebo len trošku porozumenia.
ja ho milujem, ale on mňa nie... asi ho len fyzicky priťahujem, povedal mi, že mu na mne záleží, že som mu blízka...

ojka

shaulinka a ako bolo? zvladli sme to? a čo učto? išlo to? Ako sa spraval? ja som strašne zvedavá, teda ak ti to nevadí....

bingham

takuto zenu raz musim stretnu :))...toto je pre mna naaadherna...kraaaaaaasna zena... :)))...tuto by som aj balil ojka :P

tu hudbu si nevsimaj :D

www.youtube.com