Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
nakoniec sme účto nepreberali, lebo som si to pozrela aj sama a bola to len samá teória, tak mi nemusel nič vysvetľovať... tak sme išli von... so psom... pes sa vyšmykol z vodítka a rozbesnený utekal cez celú ulicu. prešiel na hlavnú cestu, kde ho zrazilo samozrejme auto... (my bývame blízko hlavnej cesty) len neskutočný piskot... a ten pes utekal cez most až domov... nič sa mu našťastie nestalo. má len odreniny, tak ho sledujeme, že čo sa bude diať... je laknutý. teraz drichme u mňa v perinách, tak mám na neho výhľad...
a môj bývalý... proste... ja som si uvedomila až neskoro, ako veľmi pre mňa znamená, že som bola neskutočná piča, že som si začala s tým ženatým, a to len preto, lebo som hľadala útechu u niekoho iného... alebo len trošku porozumenia.
ja ho milujem, ale on mňa nie... asi ho len fyzicky priťahujem, povedal mi, že mu na mne záleží, že som mu blízka...
shaulinka a ako bolo? zvladli sme to? a čo učto? išlo to? Ako sa spraval? ja som strašne zvedavá, teda ak ti to nevadí....
už odišiel...
no už stačí len taku stretnuť a hor sa do balenia ((-: ale tak vkus máš dobrý, to ti musím odsuhlasiť (;
takuto zenu raz musim stretnu :))...toto je pre mna naaadherna...kraaaaaaasna zena... :)))...tuto by som aj balil ojka :P
tu hudbu si nevsimaj :D
teeeda, ty si na taketo? (: ja tu tetu spevačku nejak neoblubujem (-:O
no jo, keď sa zadarí, tak sa zadarí ((-:O