Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
a čo sa mu stalo, ked ju ma oderenu?
ja som sa teraz vrátila so psíkom z vonka, už vyrá, že je všetko ok. len má oderenú labku, tak vrčí, keď ho pestujeme :)
hej, už do školy, ja sa totiž doma nejak nedokažem učiť. Ja skôr na internate, tam bude taká učiaca-skušková nalada a tak tam nebudem sama. Doma by len sestry provokovali, že oni sa učit nemusia, lebo maju prazdniny (:
tak teda utekajte, kým je čo to ešte aj vidno vonku, pekné lopatovanie a sánkovanie prajem (:
balíš sa už do školy? však až budúci týždeň máš skúšky, nie? neviem či berieme lopatky, alebo hokejky :-)) ale už budeme musieť ísť, lebo sa stmieva a drobec sa bojí, že nestihneme von :-)) má to popletené, nepozná hodinky, má len deň a noc podľa svetla a tmy :-) nevysvetlím mu, že ešte je len popoludnie :-)
keď bol posun hodín na zimný čas, odchádzali sme prvýkrát za tmy zo škôlky, tak sa čudoval, že prečo bol tak dlho v škôlke až do noci :-)))
budete sa aj lopatkovať? My to prišlo veľmi zlaté (: aj u nás chumelí, normalne sa mi nechce z domu, ale čo už.
Joj, a baliť ako sa mi len nechce, strašnéééé.....
ojka, snežíííííí už aj u nás :-)) tipujem že to vydrží tak pol dňa, ale neva, ešte chvíľku počkáme, nech je toho viac a ideme na večerné sánkovanie :-)
no veru, lost to pekne pomenoval ((-;
ahoj Chasnel, zdraví ťa decko (((((-:
ahojte decká.
lost, ojka používa na rehot :D, opačného som nezaregistrovala.
mne sa ale páči najmä ten tvoj slovný popis, to brutálne v tom :-)))