Prečo ešte nespíte?

datelinka

všetci asi sviatkovali, podaktorí sa učili :-)) ale však aj shaula sa zastavila, aj leerka, ojka, pani datelinka :-)))) som sa v noci dočítala v inej téme :-)))

datelinka

ešte že v cm, lebo 17x2.54 cm .... uuuf, hrôza :-))
tak ty sa chodíš v noci zabávať :-)) ja som myslela že v noci pracuješ :-)) že ty maroduješ a vychádzaš až pod rúškom noci, kedy žiadna kontrola nechodí :-)))

datelinka

orla som držala toto leto na ruke :-))na jednom hrade, boli tam sokoliari. vraj je kľudný, neublíži.... aj tak som mala taký rešpekt, držala ruku natiahnutú a ťažký bol dosť na vystretej ruke. ale bližšie som sa neodvážila pripustiť ho. pozeral mi svojimi tmavými očami do mojich, no čo ak by dostal chuť na moje očko :-))

bingham

nesranduuuj....som si to chcel dat ako motivaciu....ved to nepojde takto staaale....v poslednej dobre sa len stale zabavam....:)))...

a myslel som cm...nie palce

datelinka

17, to je v centimetroch, či v palcoch? :-)))
ale nieee, bingho, nemusíš si meniť režim dňa a spánku kvôli mne :-)) ja aj bežne nejdem nikdy pred polnocou spať, len spím menej, lebo vstávam o siedmej, nie o desiatej :-))

bingham

moja sova ???....skor kraasny orol :DDD jaaaj datelinka ty betarka jedna :DDD..., ale ano je v poriadku...dokonca dokaze lietat velmi dlhe trate :P