Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka....tak pomalicky zacinam...:)))
ahoj datelinka (: joj, veru sa učím, učím, aj teraz, je toho veľa a je dosť blbé, že tam záleží na každej maličkosti, och joj.
bingham, no neviem , neviem, som si myslela, že ked budem v BA, tak z ovsišťa bude ku mne lepšie počuť tu uspavanku, ale nejak to asi už nefunguje. (; takž o dobrom spanku by sa asi dalo polemizovať :D
dobre..., ale nezabudni ma zobudit :DDDD
ta obdivujem....ze ti staci tak malo spanku....a stale si taka vitaalna...:DDD....ja ked takto fungujem....tak potom je to zleee... :))
tebe ešte necháme prázdniny, bingho, ty začneš od pondelka, ok?
coo to uz dnes ???? toto mi nerob :DDD
datelinka...kedy to zacinas pracovat ???.., chapes...., aby som vedel...kedy sa mam do toho pustit :DD
tak sa snaž viac písať :-)) moderuj to tu, nech to neviazne :-)) ale ja dnes idem skôr spať, zajtra vstávam o siedmej. teda dnes :-)
no ved je to tu take tichucke :DDD....hmmm...takto sa k tej 6000 rychlo nedostaneme :))
o bingho, aj tebe sa pekné ušlo, 5511 :-)) ako v škole :-)) ojka sa tak tuho učí :-)
hmmm no ano pozeram....ze tu chytate pekne casy....a vidim aj nove tvare :DDD.....
no co ojka akooo ???? :))))....mam pocit ze ked si tu v BA sa ti lepsie spi ako v ojkovciach :P