Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
denz, ja viem, kde mám mieru - deci vína :-)) ale zas to neznamená, že som nespoločenská :-) mne k zábave a dobrej nálade netreba alkoholové opojenie. mne stačí, keď na mňa dýchnu takto opojení :-)
teraz žalúdok, zajtra hlava :-), pojdeš na wec a uvidíš čo to dá :-) a bude dobre.
tak tak:DDD
treba vsetko skusat:)...az potom clovek zisti kde ma mieru:))))
žalúdok datelinka rieš žalúdok
nevadí, katalinka, stalo sa, hlava prebolí. ja som sa naučila neľutovať nič, čo bolo, zo všetkého si vziať ponaučenie a teda zvíťaziť nad situáciou.
datelinka zisťujem ako chutí fernet, na tomto svete som dlho, ale až teraz došlo k tej "vínimočnej" chvíli, je mi zle na to asi nikto fórum nevymyslel....nepilo sa to zle, ale teraz to ľutujem, moccc :-(((
takže ty si opitý abstinent? :-) neviem čo je vo veci, ale dúfam že zaraz bude dobre. ja ani neviem pomaly ako chutí fernet, ja si len výnimočne liznem z vína... aj to nie pri domácich oslavách, skôr v práci (aj to možno preto, aby sa nepošuškávalo, že prečo tá ďatelinka asi nepije... :-D)
ťažké je slabé slovo
ak abstinent pije, prichádza koniec sveta, čo však potom, ak je opitý?
a prečo piješ ten fernet, katalinka? máš svoje dni? niečo ťažké? :-(
denz, ako mních? odkiaľ by som vzala sutanu? a to by som sa v tom asi stratila, také tintítko ako ja :-))
a okrem toho, ak by mi kontrola nechala lístok, že ma doma nenašli, zbytočný by mi bol prevlek :-)
denz daj pozor určite si tu jediný blavák, nik viacej len ty