Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
bingham, počuješ? si brutálna nikita :-)))
ok, budem zaspávať s predstavou vás dvoch pri výkone práce. musím ísť. papaaa. dobrú noc všetkým, ak by som sa už nezastavila neskôr :-)
no ta brutalna nikita je skor bingham ..ale nie ..tak ja nemam blondave vlas y amodre oci ako ona ..ale inak moze byt ... bola by t zaujimava predstava :-D
no, ja si ťa predstavujem ako brutálnu nikitu :-)) úzka krátka sukňa, vysoké čižmy, tmavé líčenie, osudový pohľad, devina v ruke a rozkročené hohy nad telom obete :-))
no tak ja som utle ziena..tak sa s tym nebudem nadrapovat .. na to su predsa chlapi :-D
hehe, leerka, ty len inkasuješ? dobreee :-))
no tu sa nebudeme predsa bavit o peniazoch, to az pri osobnom stretnuti ... a musim zohnrat binghama..on robi tu spinavu pracu :-D
dobrú noc, lost a zahoď tie myšlienky. ani zo žartu, ok? radšej sa bavme o niečom peknom.
tak paa.
ja na to nemám žalúdok, sorry. ja ani pavúka nemôžem zniesť z tohoto sveta. :-(
hmhmhm, kam som sa to len dostala, shaula chce skákať, ty sa chceš nechať odbafnúť, katalinka testuje maximálne denné dávky jedov, teda omamných a psychotropných látok ....
nexuuus, mohol by si sa ozvať, aký máš víkend, som zvedavá. veľmi.