Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ten film som už videla, veľmi sa mi pačil, no len ten koniec, no, .... to mi tam nejak nezapadalo...
knowing, s nicolasom cageom :-) záver bol síce taký, americký kataklizmatický, ale inak dej a myšlienka správne vystupňovaná :-))
no tak nič nerob a oddychuj (: dopraj si (:
a čo za dobry film to bol?
to lost asi šiel kalkulovať :-)
ja som dopozerala film, čo som popoludní začala, bolo to napínavé, tak som musela. a spať sa mi nejako nechce, pracovať tiež nie. lenivá som :-))
no tak je to aj tá kapitola, ktorá sa mi najviac nepáči (; a nebude to len kvoli tomu nazvu :D
ja som si myslela, že už ratate na kalkulačke barančekov, či čo som to tu zahliadla (:
to je len nechutne a zbytočne zložitý názov samozrejmého javu. :-))
no to znie zaujímavo (: ja sa práve bavím s analýzou senzitivity optimálneho riešenia v úlohách lineárneho programovania na zmenené vstupné údaje (((-:
znie to chutne, však? (-:O
inak, nemohla som sa dnes dostať na stránku zdravia, musela som reštartnuť internet :-) moje IP ....... 218.133 zase dostalo ban. môžem ja za to, že takýto internet má plno ľudí? ja nerobím nič protiprávne, tak prečo mám pykať? :-((
ojka, slovenský akciový index :-)) ty čo rátaš?
ahojte, čo to tu kalkulujete na tej kalkulačke? Práve ju držím v ruke ((-: