Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
no lenze ja presne viem , z coho mi je tak smutno ..a co sa nedari ... a neviem co s tym .... :-((
no, leerka, vidím, že tá depka si chodí kadejako po Slovensku, ale zvládneš a to najlepšie ťa ešte len čaká
leerka-to mam aj ja take dni.....uplna beznadej.,,,ze????
Ako pise datelinka.....aj to musi byt aby bolo krajsie.
hm,len ja mma pocit, ze uz ani nebdudm nikdy stastna a ze mi nic nevychadza ..je mi tak deprimujuco .... tak tazko ..tak vselijak ... nuz ale mala by som konat ako dospela ... ale ked neivem co mam robit ..
leerka, to je jednoduché. keby nebolo nešťastie, nevedeli by sme si vychutnať a vážiť si šťastie. keby nebol dážď, nevedeli by sme si tak vychutnať nádherné slnečné počasie. keby nebolo zlých ľudí, nevedeli by sme si tak vážiť dobrých priateľov a rodinu, ktorí sa nám snažia neustále pomáhať a podržať nás. mám pokračovať? leerka, každý mrak má strieborný okraj, pretože je za ním schované slnko :-) aj tebe vyjde a usmeje sa.
leerka.........
zdover sa nam....
katty:)))
ja a znudit sa???:DDDD
to neee:))))
ved aj tu sa casto rehocem ako blazon:)))
čo sa stalo, leerka?
to poznám, raz som oddychovala rok, hrozná nuda, ? no a tak, aspoň sa hrozne znudíš no, denz
ale datelinka, to sa sem ani pisat neda .. preco nemozu byt niektore veci tak ako chceme?