Prečo ešte nespíte?

ShaulaThalit

inak, katty, počuj... povedz mi na to svoj názor.
poznám muža, ktorý má o mňa záujem. poznám ho... je normálny, atď. a on o mňa prejavuje veľký záujem... ale ja som ho samozrejme odmietla, lebo sa mi neskutočne hnusí kontakt s chlapmi. keď si predstavím, že by sa ma mal nejaký dotknúť tak sa idem pogrcať.

katty****

nešlo sa mi rozštartovať:)))
datelinka, zbieram motiváciu, preto sa vypitujem na všetko zaujímavé, tak ale doteraz vianočná výzdoba, to môže byť naozaj len v domoch, kde je na to vhodná klíma...
kikuš, hneď som hľadala Robertha Rotha so zvonitým hlasom a našla som nejakého slovenského herca ?
byť hrozne na chuja je na prd

datelinka

ja nedávam do jarného venca, pani učiteľky v škôlke sa vo voľnom čase zabávajú a potom robia burzu. pekné vecičky, šikovné ručičky. to telo venčeka je z takej hrubšej slamy a na jednej strane sú také ozdoby z malinkých žltých a zelených pierok a na opačnej strane tenká zelená saténová stužka na zavesenie. veľmi pekný, taký jemný, decentný.

ShaulaThalit

katty: umývala som riad, pustila som si Roba Rotha, do prdele, ten jeho hlas ma tak hypnotizuje :D hááá há. chce sa mi revať. je mi hrozne na chuja. asi je to ale lepšie, že je to tak. aspoň viem, že mi za to nestojí.