Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
inak, katty, počuj... povedz mi na to svoj názor.
poznám muža, ktorý má o mňa záujem. poznám ho... je normálny, atď. a on o mňa prejavuje veľký záujem... ale ja som ho samozrejme odmietla, lebo sa mi neskutočne hnusí kontakt s chlapmi. keď si predstavím, že by sa ma mal nejaký dotknúť tak sa idem pogrcať.
to si dostala najľahší región, lebo tu je všetko :) no super, sa spoznaj s mojím krajom :D
katty, počúvaj, mám urobiť projekt, itinerár zájazdu vo vašom regione... :)
spieva, ale len v divadle, a to na webe asi nie je... predpokladám aspoň.
a aj niečo spieva? lebo sa tam iba rozkeciava na youtube
katty... ano to je herec.
nešlo sa mi rozštartovať:)))
datelinka, zbieram motiváciu, preto sa vypitujem na všetko zaujímavé, tak ale doteraz vianočná výzdoba, to môže byť naozaj len v domoch, kde je na to vhodná klíma...
kikuš, hneď som hľadala Robertha Rotha so zvonitým hlasom a našla som nejakého slovenského herca ?
byť hrozne na chuja je na prd
ja nedávam do jarného venca, pani učiteľky v škôlke sa vo voľnom čase zabávajú a potom robia burzu. pekné vecičky, šikovné ručičky. to telo venčeka je z takej hrubšej slamy a na jednej strane sú také ozdoby z malinkých žltých a zelených pierok a na opačnej strane tenká zelená saténová stužka na zavesenie. veľmi pekný, taký jemný, decentný.
katty: umývala som riad, pustila som si Roba Rotha, do prdele, ten jeho hlas ma tak hypnotizuje :D hááá há. chce sa mi revať. je mi hrozne na chuja. asi je to ale lepšie, že je to tak. aspoň viem, že mi za to nestojí.
čo dávaš do jarného venca, datelinka?
no pí pí píp:) čo robíš kika?:))