Prečo ešte nespíte?

zuzic

inko ale mylsi to dobre len to niekedy prehana:) dost je prisna ale nauci no co uz:) inac ta olympiada...mas pravdu je to velmi tazke ja ked sa ti priznam tiez som nikdy v nizsich rocnikoch nerobila olympiadu sama teda iba raz...vacsinou je to aspon o dva rocniky posunute, napr. daju ti tam slovnu ulohu s sustavami s viacerymi neznamymi co sa uci v devine. cele je to onicom:)) a znizuje sebavedomie:)) mne brat tiez hovoril vzdy ze toto ti neuznaju ved to sa budes ucit o tri roky:)) a chemicka je taka ista tu mam na buduci tyzden odovzdat a neviem sa ani pohnut:DD a inak mam chemiu velmi rada ale s tymto nepohnem:)

iinkognito

zuzic, vy mate ale zlatu matematikarku
ja som dneska ratala stariemu synovcovi volaco na olympiadu, ale to je iba skolske kole zatial... bol to priklad pre siestaka.. no nebudem klamat ak poviem ze som nad tym sedela dobrych 30 minut... ten priklad by sa kludne dal porovnat s nasim maturitnym... uz fakt vyzaduju niekedy od takych malych deti dost vela
a aj tak bolo to pocitanie na nic..neuznaju mu to..ratala som cez goniometricke funkcie a to asi v siestaku neucia :D

iinkognito

zdravicko :) ojka odhrnala?:) no u nas by sa uz dalo, tu prestalo snezit..ale ja som sa dnes uz cinila dost :D
a ano..je to pekne piesen..ta sa mi paci komplet, cela, aj s textom a videoklipom
denz s tym pisacim strojom si ma dostal :)

zuzic

jasne ojka kolko len chcu nech si oddychnu:D ale matikarka nam poslala z domu aj prikladu asi okolo dvesto tak vies ako "zurivo" sme ich pocitali:)))) skoncilli v umyvadle:PP

ojka

fíha, zuzic, tak to tam máte riadnu "flákarňu", ale tak ja viem, že vy ste dobí žiaci, že svojim učiteľom doprajete ten oddych (: