Prečo ešte nespíte?

bingham

no dobree teda mas pravdu ako vzdy :))) peknu nocku ti prajem D-a-T-e-L-i-N-k-A

cau denz...a hadam...nebude tma :DDD

datelinka1

denz :-)) zasmiala som sa, ale nemohla by som byť taká krutá, ja nie som kyvadlo čo odmeriava čas... a teraz dúfam, že sa jej 21. februára nič zlé nestane :-)

datelinka1

bing a čo ja som nepochopila? :-)) len mi ide o to, že je to potom urážka na urážku. a tá dievčina nechcela pochopiť. lebo som jej to slušne vysvetlila a aj tak si mlela svoje.... preto radšej nemárnim čas, je to škoda.

datelinka1

denz, neviem či je to fajn, jedna suseda cez schodisko nikam nechodí, lebo už vraj nevládze, hluchá je ozaj fest, ale rečí narobí..... raz som kvôli nej plakala, susede rozprávala čosi o nás, čo si sama vykonštruovala v svojej inak nezamestnanej mysli.... a keď tak robí stále a ohovára a fakt neprávom... ale už si teraz ťažkú hlavu nerobím, dnes kým se sa vyhrabali von, dvakrát otvorila potme a akože potichu svoje dvere a hneď ich aj zavrela.... neviem na čo čakala... teraz keď vidím toto, vždy si zahundrem pred jej dverami (krava) a idem spokojne ďalej. nie som zlá, to mi verte, len ma bolia takéto neprávosti.... a ešte si pri tom uľavení musím dávať pozor, aby to dieťa nepočulo :-) má v škôlke dobrých učiteľov vulgarizmov, to úplne stačí...

bingham

ale datelinkaa...ved zacala ta baba....tak sme jej to tam vysvetlili...kto je na vrchole potravinoveho retazca :DDD...no a k tym ciganom....tak to je teda velky rozdiel.....