Prečo ešte nespíte?

meggy10

heh darika este si pamatas ked som nukala denzovi kocik? uz je predany a kupeny novy na vianoce dostal. tak sa zda ze kariol znova na ucritu dobu sa vyparil.

darika

jasne,ze je to v pohode.Mne krpan,kym ide spat,tak este saskuje a ked zalahne,tak mu ide vyskocit.Ja sa mu radsej vtedy hrudniku ani nechytam,co mam z toho neprijemny pocit,ze mu vyskoci von.Detom bije srdiecko rychlejsie ako dospelym a zvlast,ked sa hybu.Neboj nic.

darika

no,uz ma obliekli.Aspon viem ako to je.Ale sa celkom cudujem,ze neboli k tomu ziadne komentare,ked to zistili.Na nas tu ma dost ludi tazke srdce.A nic sa nedialo.
A co u vas?Ako mala/y?Maggy,ja som aj zabudla,ci mas dievku,ci chlapa.Ale dievku,ze?

meggy10

darika pocuj ty mas uz deti, babatkam bije rychlo srdce, ze? prave sme prisli z poradne a minule mama povedala, ze malemu bije rychlo srdce aj som sa nato pytala lekarky, ona povedala, ze teraz mu bije rychlejsie, lebo ho popocuvala,a le cely cas skakal na nohach v cakarni, lebo sa tesil, ze vidi deti, aj doma cely cas skace, alebo kope s nohami ani pri jedle nesedi kludne, ale prave zaspal tak sa mu spomalilo, napocitala som 120-130 za minutu. lekarka povedala, keby v spanku mu bilo rychlo tak vtedy by bolo zle, ale ja som hakliva na choroby, myslis, ze je to v pohode?

ojka

ale mi ťa tu radi máme, tak nevymýšľaj a píš, čo ťa napadne (: ja ked to tu len sledujem, tak väčšinou mám ešte aj niečo bokom, nejaku aktivitu okrem PC, takže žiadne také (:
ahoj meggy (: idem pozrieť
ako sme sa dnes inak mali? (: