Prečo ešte nespíte?

ojka

ahojte (:
ahaho, čože to čítam, to važne? ani ked binghama pekne poprosíme, tak nepríde, tu je bez neho tak smutnejšie akosi... ): ma to mrzí...

meggy10

bingham pisal aj v teme o vode same somariny a nielen on, a tu mi napisal, ze mi ma chut zlomit nos, ze som to dala do pripomienok.

darika

tak sa mozno rozhodol sam,ze aj ked ho odblokuju,ze uz neprispeje.Prestalo ho to bavit.Aj tak...druhi si stale menia nicky a on si ho nemenil.Aj tak pouzival stale ten svoj.To sa potom lahko reaguje ostatnym.

datelinka1

nie, vôbec nič také nenapísal, aj keď jeho príspevky boli zmazané adminom, písal mi, že bez vulgarizmov napísal meggy, čo s o nej myslí. nič viac :-(

darika

dobry vecer prajem.No,citam o bingovi,ale...to nemoze vediet,ze je to dozivotny.Dostal ban a jedine,ze by im napisal a oni mu odpisali,ale neverim,ze mu napisali,ze dozivotny.Mozno tam zabudol dat smajlika.Ved prave v tej teme on tak strasne nic nevyviedol?Alebo ano?

datelinka1

neviem zuzic, uvidíme, ale doživotný ban ešte nikto nedostal. okrem toho stačí zmeniť IP, však on sa aj tak neprihlasoval...