Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
joj, datelinka, dúfam,že sa ti poľaví čoskoro. Ale ako by povedal jeden nemenovaný: pomôže akupunktúra :D
ahoj zuzic (: ako bolo dnes?
ahojte.....
ja to mám citlivé, ani dotknúť sa toho nedá, hneď ma pichne až v hlave :-(
možno by to chcelo domácu masáž (: no však keď to vyspíš, tak to bude snáď o niečo lepšie (:
ojka, bolí, je to veľmi nepríjemné :-( pri každom pohybe to cítim, dúfam že zajtra bude lepšie. dnes sa cítim choro, dolámane a slabo. zas pôjdem skoro do postele :-)
ahojte (:
datelinka, ja ťa len chvalim, že si si skôr ľahla, lebo buntošíš moc často (: ja síce tiež, ale tak u mna to je bohužial takmer na dennom poriaku. Dnes som bola od rana v škole a vratila sa až teraz a to aj tak predčasne, lebo posledná hodina, čo sme mali mať nám hned odpala, čo mala končit niečo po ôsmej (: a krk už lepšie poslucha? (:
jajka, predbiehajú sa, kto bude bližšie, skôr, dlhšie, .... pri mne. ako malé deti :-) ale zas môj muž je často preč služobne, takže nežiarlia často :-)
a tiez na teba tak ziarlia? ked das jednemu pusu, druhy ziarli? :)) ze ked sa s manzelom chytite za ruky, maly sa vrhne medzi vas? moj sa uz aj rozplakal, ze sa nemozeme drzat, ze nam to zakazuje :)
ako dve deti, chcem papaať :) a bordel po sebe nechavaju tuším rovnaky :)
spolu sprchovat? to nie, tato ho kupal sam prvykrat ked mal styri roky, predpokladam ze ho len namočil a utrel :D
ale raz vbehol tatovi do kupelky, ked sa dokupal a utieral sa, a tiez mal potom takyto komentar, ze aky ma tato velky pipik, a aky ma on maly :DD
inak na mna bol a je nalepeny stale, ci som na wc, v kupelni, vzdy tam dolezie
tato je hanblivy, raz som ich nechala spolu vonku, odbehla, a malemu sa prave chcelo cikat, on je take trdlo, ze nechce sam cikat postojacky, tak sa skoro rozplakal, ze tam nie som aby som ho dala cikat, tato mi volal, ze kedy pridem , ze malemu treba cikat :DD teliatka moje. no nakoniec to zvladli, ked museli
hej, otcovské inštinkty sú na nezaplatenie :-)) alebo na zaplakanie? :-) niekedy mám pocit, že mám dve deti v cca rovnakom veku. dožadujú sa totiž rovnako svojich prirodzených potrieb.
jajka a tvoji chlapi sa spolu sprchujú? ja som to už zatrhla :-) dieťa potom rozpráva bludy, minule pred známymi a predo mnou (tatík tam nebol!!!) prezradil, že tatík má veľký pipo a on má malý pipo!!!
ale tatík by sa za to nehanbil, naopak, bol by hrdý na syna :-D