Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
zuzik-netrep:)))
je to chutne:)
zuzic
tak drzim palce.Ty si mozno vystresovana a preto ti to vtedy vsetko vypne.
ty kokso ten sirup je jaky nechutny:))
budem pekne vonat:)
darika ja to viem doma mi vsetko vychadza logiku nastastie mam dobru vypocty milujem...ale jednoducho mi to skratne a uz mi aj nasobilka vypadne...kaslem na to idem sa ucit majte sa...ked mi uz prasknu nervy pridem sa na vas pozret. papa
zuzic
a nie je to aj tym,ze sa ucis prilis?Nemala by si trosku aj vypnut?Ty mozno vsetko vies,len sa uz premahas a to moze mat aj opacny efekt.Alebo to naozaj nevies?Potom to skusaj s niekym,kto ti pri tom pomoze.A ten sirup si mozes naliat aj do flasky a mat pri sebe ked ides na dlhsie.
help cas nemam ale najde sa vdaka...si zlaty...
darika mna to mrzi tiez...ma az hrklo ze styri ucila som sa to vcera cely den, v noci aj rano vsetko mi islo a zrazu...no nevadi budem sa viac snazit dnes sa budem dlhsie ucit musim to dat ved to neni normalne aby som bola taka blba...
zuzic,tak stvorka ma mrzi,ale...ty mozno az prilis chces a preto ti to nejde.Skus trosku povolit.
tak jednu dve kavove lyzicky kazde tri hodiny :)....teda ak mas cas a mozes:)
zuzik....ee:))
cistu stavu:)
ahojte prave som prisla zo skoly mam stvorku z matiky rachne ma asi co uz neviem ci mam revat alebo sa smiat...ale preto som tu neni, help chcela som sa ta spytat ta cibula s cukrom to sa neriedi s vodou ze?