Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
uff:)
no dik za taku cenu a poruchovost:))
a ty si mozes pridat k tomu co len chces....behom dvoch dni ti nahodia to co si predplatis .
:)
a ja mam kablovku UPC na jej meno,tak by mozno islo este do zmluvy dat ako dodatok aj internet.
nie,ona ma problem s internetom a ja som zabudla co je to zac.Nie orange,ani...prvy krat som to pocula.Chcela to zrusit ale uz nevie,co je najlepsie pripojenie a najrychlejsie.Tak som jej povedala,ze ja som tu spokojna s mojim,ale ze chello je este 3x rychlejsie,ze jej zistim cenu.To co maju teraz,platia okolo 30eur mesacne.
darika- ako sestra ma problem s chello???
ci ako si to myslela??
tu v Blave som problem mal za 4 roky asi jeden krat co o tom viem.....
denz
uz som jej to aj povedala -sestre.To som pisala popri volani.Vraj im strasne vypadava a je pomaly.Sak nech si to zisti a uvidi.Ja mam kablovku na jej meno tu,mozno by to islo...
presne Datelinka
vtedy sa nesmie ani svietit,ani tv nemozem mat zapnuty.Som volala s nasimi a lap top otoceny od tvare.Ale uz je dobre.Za tu dobu,co sme kvakali,aj preslo.Ja to mavam casto.
Zuzic
dnes len sedim doma a nic nerobim.Vcera ma tie deti zmorili.
darika- 16,46 eur. :))
Internet.
Zrejme si to nepostrehla....pisal som ti nizsie:)
Plus kablovka......cize neviem ci by to bola cena aj len pri cisto internete.
darika, vieš že aj ja si začínam namýšľať, že to nie je normálne s tou bolesťou hlavy a že to môže byť nádor? lebo keď bolí, tak niekedy mám nauseu a poruchy videnia. už nech to prejde...
darika fajn:) a co ste dneska robkali? ja som mala uzasnu turu, teraz sa ledva hybem ale stalo to za to:) zajtra mame na telesnej aerobik ale z toho sa nejak vyhovorim:)
ale nie Zuzic.Som prave doskypovala so sestrou,potom s mamou a este aj so susedou-kamoskou.Vlastne ani neviem,ci je to viac moja,alebo mamina kamaratka.Tak mam dobru naladu.