Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ok pripomeniem:))
no vies ja ju organizujem aj s darcekom pre triednu a zbor takze na to musim mysliet:) uz zhanam potrebne kde mi daju zlavu na kvety, vyzdobu atd...:)) vzdy sa dam nahovorit na toto potom si nadavam ze konecne by som nemusela vsetko ja organizovat:) no moja chyba nemam mat velku hubu vzdy ma vyberu aby som napr. riaditela ukecala:DD
a ty mi pripomen to foto dobre?:)
denz, tvoja dcéra má 15??? dobreee.
ved vidim,ze ja sa dozviem vsetko ako poslena moznost:)
No pripomen mi to o take dva,tri tyzdne:)
Teraz o tom ona urcite ani nesniva:)
denz:DD
v maji alebo juni:DD ale ved treba dopredu planovat:DD len sa jej spytaj ci saty alebo suknu alebo nohavice ok?:)
to vies..otcovia sa dozvedia vsetko ako posledni:DD
co???:)))
aku rozluckovu???
kedy???:)))
no dam ti potom vediet teda:)))
Zatial som neinformovany:)
hihi poslem ak budes posluchat:D ale nie poslem urcite potrebujem vediet nazor ake to je:) aj privesok mam aj nausnice k bluzke:))
jeej:) ty si zlaty ocino:)) mne otec hovori ze vyzeram dobre vzdy:) a je to:) takze budem rada ked povies ako to vyzera:)))
hh budes:DD a ze opytas sa dcery co si oblecie na rozluckovu prosim?
datelinka- skolka v BA??? :)))
ci ?:)
Je to so zameranim na cudzie jazyky??:)
datelinka :)
to fakt???:)
dakujem:)
aj debilom treba odpisat ,ale uz budem mysiet aj na vas:)
Vdaka za povzbudenie:)
help, syn mal akurát v auguste dva roky a máme tu jednu škôlku, v ktorej berú deti od dvoch rokov, dokonca uprednostňujú dvojročných pred trojročnými, takže sme mali šťastie :-) je to lacnejšie ako opatrovateľka... aj keď zvykanie trvalo dlhšie ako na cudziu osobu u nás v byte...
zuzik:)
no dufam,ze posles foto na mail:)
ja aj dcere radim co a ako:)
Teda ona pride a pyta sa ci jej to sekne:)
Asi budem ako Alexander McQueen :)))