Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
datelinka je len na tebe jakú liečbu si vyberieš, a posluchaj, lebo inak na teba važne zavolamí mjaníka nášho (((-:
datelinka nerozprávaj že by si nezaspala... :-)))
:-DDDD katalinka má najlepší liek :-) ale o deviatej ešte ani dieťa nespí, ako môžeme my :-)
presne ojka presne tak....
datelinka, ty by si si zaslúžila prideliť takú malinku opatrovateľku, ktorá by ta vždy pred pol nocou pohnala pekne pod perinu (;
a ojka by ťa poslala možno aj k lekárovi, ked to nebude prechádzať ani po tom, čo budeš poslušne spať (:
zlatík čuduješ sa???? Veď ty nespíš poriadne.... práca, domácnosť....všade chceš byť na 100%... mjanik by ťa poslal na akupunktúru a RNG ani neviem, že by koloidné striebro????? xixi
Katalinka ťa pošle do postele po 21.00 a hotovo, po týždni daj vedieť ako moja medecína zabrala... :D
v nedeľu má byť krásne, ako sa na prvý jarný deň patrí :-)
ľudkovia, zas ma bolí hlava, už to je nejako často, mám pocit, že to nie je v poriadku. hlavne tá bolesť spánkov a za očami...
ahojte zlatúšikovia (: už som tu... teeeda, park, ihrisko, to znie fajn, ja s tak teším tomuto otepleniu, dúfam,že to už nezklzne do usnežených dní (:
my sme boli vonku kým bolo pekne :-)))
hňeď je svet krajší keď svieti slniečko, taký farebnejší a ešte keď zhodím pár vrstiev oblečka je to úple supeeeeer... normálne sa chce človeku až lietať :D
vďaka katalinka, áno, užili, išli sme hneď po škôlke trochu do centra, do parku, na ihrisko... ale už bolo zaraz chladno, teda zaraz znamená pol siedmej :-))