Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
katalinka, čítaš mi myšlienky, ja sa už neviem dočkať leta, hlavne taký koniec mája, joj, to bude paráda (:
ked už to leto a elán spomínate, hneď ma toto napadlo (:
www.youtube.com
už aby bolo leto....baby...žabky...bosé nohy vietor vo vlasoch, slnko v duši :))))
ja sa nejak neriadim tým, že čo práve letí vo svete, ti ani neviem,... ked si chcem niečo vypočuť, tak si aj pustím, najlepšie su také staršie veci (: a lucie si náhodou niekedy vypočujem aj ja rada... ale na všetko treba mať nálatu (:
od Kollera sa mi paci-Chci zas v tobě spat :-) a od Lucie - Dotknu se ohne
ojka ja teraz počúvam Lucie...strašne dobré veci majú... to asi tebe nič nehovorí, či?
anikam čo bolo bolo...späť sa nevracaj a rieš len to čo bolo dnes...moja rada...
ojka a čo sa teraz počúva vo svete??? Lebo ja neviem...
neviem ni co mam robit. je to ako boj s veternymi mlynmi...ten jeho kamarat nam uz 10 rokov likviduje vztah,proste verim tomu, ze tie dievcata boli kamaratov napad a moj drahy sa pokojne podvolil...Navrhla som uz ze bud ja alebo kamarat, ale to som navrhla aj pred 1Otimi rokmi a vybral si kamarata. Lenze ked mame spolu dve deti, tak je to situacia na zaplakanie...
ou, dievčatá, takýto smutný večer.... to nie je fééér