Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
datelinka a dnes sa už pralo a žmýkalo a sušilo? (-:O či dnes sa také nekona? počká sa do soboty?
nekonečný príbeh. ako s upratovaním vôbec... a praním a žehlením :-)
s tými oknami je to na nervy...niekedy stačí aby na parapet sadol vtáčik a moje detičky ich opaprú za pár sekúnd... ani sa nenazdáme a začne peľové obdobie :(((
katalinka, ja som jedno umývala pred týždňom, lebo som viac nestihla, a vidím, že už dnes je tam zase pekná vrstva prachu :-(( tak ak počasie dovolí, zajtra pôjdu zvyšné dve a na tom prvom ešte prebehnem aspoň vonkajší parapet a rám :-))
pekný večer prajem...
datelinka mohla si prísť aj k nám:-))) , ja som umývala okná pred 3 týždňami, ale ešte ich do sviatkov prebehnem... tešíte sa ???
denz (: ahaaaaa, a kedy ideš k tomu "zlemu" ujovi, čo ťa možno pošle do špitála?
datelinka, fíha, u vás sa už okienka umývali? (: no veď čoby nie,... mna to bude čakať asi o týždeň, keď dôjdem domov, to sa riadne vyšantím (:
ale nie denz. len druhýkrát vydrž a nechaj tak, téma zapadne prachom. tí podpichovači sú si práve istí, že ty budeš reagovať a že ťa tým naštvú. vykašli sa druhýkrát a nenapíš ani slovko, nič. do mňa už tiež rýpali a ja som nijako nereagovala a bolo ticho. to nie je zbabelosť, to je najlepšie čo môžeš urobiť.
datelinka- som neveril,ze dnes sa tu ukazem po vcerajsku:)))
Ta tema Dens je Help.......bolo na moj Ban....,ci nie??:)
No snad mas pravdu:)
Dufam,ze su kamarati:)
ale denz, nevyčítaj si nič, oni si to nejako vysvetlia :-)