Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
no to je pekna hudba:)
dcera nieco podobne pocuva a take zamilovane......no neraz si aj poplace.
Ach ta mladez:)
Ja moc netancujem a moderne.....to uz vobec nie:)))))
Ak disco,tak na stare hity v meste v jednom klube:)
uf:(((
:(
nemam rada to slovo premudrela:/
hip hop je velmi pekny...tak pekne vyjadri myslienky..ale nemam rada ked nadavaju skor take su pekne tie zamilovane a take smutne...tento je teraz moj naj, neni to cisto hiphopove ale pekne www.youtube.com
a vies aj tancovat na moderne?:)
Teraz pozeram na tie lieky co mam predpisane....lirica.
Mam dve balenia za vyse 100eur.Uff.
No vies....premudrela a neda si ovedat.Pocuva to nahlas .
:)....no tie dnesne rapova a hip hopova hudba.....nic mi nehovori:)))
ja skor Springsteena a pod. :)
Ale mam rad modernu hudbu tiez:)
Pocuvam Europu 2 a tam hraju v celku fajn:)
nech si neznici usi...mne sa sluchatka pokazili, druhe mi zhabali nasi hadat sa s nimi nebudem tak mi zajtra spoluziacka donesie dalsie:) ale tie si uz dobre schovam:) hh abba:D to pocuvas?:)
nie si dedek prestan:DD
Ma vela piesni v mobile hlavne a v pc:)
Tak musi pocuvat zvacsa na sluchatkach:))
Lebo inak sa v byte neda ani rozpravat ak to pocuva nahlas:)
Nepoznam piesne .....som uz dedek:))))
Ak by to bola Abba,BonyM........atd.Vedel by som:)))
co ti moze trhat zily:D prestahujem sa k vam budeme pocuvat spolu:) ja si tu tiez uz ani hudbu nemozem pustit...a aspon kto to spieva nevies?
tvrdohlava som aj ja...az moc:P
no chodi k Lacimu Strikeovi:)
netusim co pocuva,ale obcas mi to trha zily:DD
No som tvrdohlavy....to je fakt:)
wuaw jej sa lubi hip hop?:) aj mne sa paci teda nie vsetko ale niektore songy su fakt pecka:)) a nevies ktoru skupinu ma rada? lebo by som si rada vypocula nejake nove pesnicky...chcela som sa jej len spytat jak to robi s prihlaskou...ci ju posle do velkej noci alebo az po...nevies?...lebo sa mi nece ist ju potvrdovat vselikade teraz pred sviatkami...
baran je najkrajsie znamenie nahodou:) mne sa velmi paci...ale nie na kazdeho sedi:P