Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka moji už behajú o dušu spasenú :))) ja som sa dala piecť...myslela som že upečiem niečo len také ľahučké na toto jarné počasie... ale akosi sa mi to vymklo z rúúúúk .... uáááá kto bude umývať tú kopu riadu????
krásne slniečkovské počasie vonku (: aj u vás? chcelo by to asi vybehnuť niekam von (:
no asi vás ten včerajší deň trošku zmohol, keď ste tak ľahli spánkom (:
mňam, bryndzové, to si sa trafila, dobrú chuť potom prajem (:
zuzic, však ja viem že to nie kvôli mne :-) ja ťa mám rada, preto radšej mlčím :-))
ojka, aj som čosi robila, ale do pol dvanástej som spala. zaspala som, keď som malému čítala rozprávku na dobrú noc. veľký zachrápal ako prvý, potom ja som upadala do bezvedomia a malý asi nakoniec :-)) v kuchyni rozsvietené, lampa v spálni tiež, dva počítače bežiace a my spíme :-))
my už podávame bryndzové halušky. dáte si niekto?
datelinka, a čože si ty tak dlho bola? len zaspať si nemohla, ked si sa mrvila, či aj prácu si predtým mala?
ahojte (:
denz, nieee (; ja som zaspala okolo piatej, ale vstavala som až o osmej (;
dnes to inak v kuchyni u nás žije, dorábajú sa koláčky, a už je aj šalátik hotový (: a vy ako?
datelinka nemam slintavku:) to by bolo ine:D a nebozkavam sa, ani neolizujem vsetko co vidim:)
prepac mi datelinka ale nerobim to naschval bola som chora a nemozem za to, denz sa pytal nemysli si ze kvoli tebe by som to len tak pisala
zuzic, máš slintavku? si sa bozkávala s niekým? alebo si olizla niečo špinavé? alebo s nejakým dieťaťom si sa hrala?
zuzic, prosím ťa, nepíš sem do témy ako sa stravuješ, lebo mne nedá nereagovať a nechcem tu písať čo si o tom myslím, ok? ďakujem :-))
fiona:DD
nie:)
nic:P teda vcera trocha hrozna...a pol rozka..no z toho to asi nebude to jedli aj ostatni a nemenia sa na shreka:P
denz aj mna trafi:) uz mi je to smiesne:) ale co narobim:))
Ty budes skor jeho manzelka:P
Mas este teploty???
Co si pojedla??
Mna s teba trafi slak:)))