Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
(: krásnu veľkonočnú nedeľu prajem (:
datelinka, ovečky som doratala cca okolo pol štvrtej(: ale tak nejak som už aj zaspala....
čo dnes plánujete? prechádzka? návšteva?
my sme doobeda akurát porobili chlebíčky, jednohubky, poobede príde avizovaná rodinná návšteva, sa teším, dlho som ich nevidela (:
ojka, dúfam že sa ti podarilo aj štvorčeky dofarbiť, aj ovečky dopočítať.
teraz idem aj ja skúsiť :-))
dobrú nôcku, ojka :-)
a krásnu veľkonočnú nedeľu.
datelinka, bieda to s nami, beznádejné prípady sme :D no tak ja idem, možno si pôjdem ešte nejakú malovanú krížovku vylúštiť a zaleziem... lebo už neviem čo by som robila a stále hladiet do PC nie je ktovie čo (; tak ani ty neťukaj do toho notebooku už dlho a šup do postele...
všetkým pekné sny prajem.....(:
tak utekaj ojka, aj ja by som šla do postele, ale nechcem tam hučať s notebookom. ale zas, každý tvrdo spí, nahlas odfukuje ... :-))) aj ja som už túto noc spala :-)) možno preto sa mi nechce teraz. ale žeby mmi stačila tá hodinka?
či si čítala maka a počúvaš muka (((-:
mna to tiež nejak neťahá do postele, ale aj tak si pôjdem o nejakých pár minut lahnuť (;
na čom, ojka? s čítaním, písaním, či počúvaním? asi sa idem ešte do niečoho pustiť, nejako sa mi nechce spať. alebo ma tak prebralo vyberanie prádla z pračky?
datelinka (: maka denz zatial nestiha a či počúva uja muka neviem (: a ty si ako na tom?
už ste dočítali maka a dopočúvali muka?
čo sa týka mňa, tak ja odporúčam na 100% (: ale tak vieš, nie každému všetko sadne (: