Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

datelinka

ojka, idem spať, už som po hygiene, všetko vypnuté okrem pc :-)) a už aj ten sa ukladá na spánok. dúfam že mi to nemáš za zlé, nebuď dlho :-)
pa, dobrú noc a nech ti to vyšibanie a "omytie" slúži dlho k dobrému zdraviu :-))

ojka

datelinka, to znie teda originálne (((-: no však ktovie :D ale si ma celkom inšpirovala (:
no všade to chodí inak, no záver ten istý (:

datelinka

jasné že zmákneš :-) to je spravodlivosť, niekto nemá vôbec letný semester, niekto má krátky a bez skúšok a niekto má dokonca aj so skúškami:-( ale práca musí byť na štandardnej úrovni u každého ...
nevadí, keď to má človek ťažšie, aspoň dokáže sám sebe aj iným, že je šikovný, že na to má a zaslúži si titul :-) potom zmeníš nick na bc.ojka :-))

ojka

datelinka, to máš teda pravdu,... nervy su to poriadne, už teraz (-:O
letný semester máme normálne, len ho máme oproti ostatným žiakom skrátený o cca mesiac, alebo 3 týždne... no a buduci tyžden ma už čaka prvá skúška a niekolko zápočtov.... ale tak, nejak to už zmáknem.... (:

datelinka

ojka a vy ste už skončili semester? alebo nemáte letný v tretiaku? už len píšeš prácu?
aj tak je môj názor taký, že ten bakalársky stupeň je zbytočný pre tých, ktorí chcú študovať ďalej. no ale zas bez toho by to nešlo, ak niekto neukončí druhý stupeň, má aspoň niečo :-)) ale si vezmi, koľké výdavky, stresy.... a to všetko dvakrát :-(

ojka

no však dakujem pekne, to je celý apríl, máj, a jun dufam, že nebude potrebný, len aby som to nezakríkla (:
noooo, ešte by mali mať drobci prázdniny, lebo sestra na ZS aj na SS a dokonca aj na VS ešte voľno majú (:

datelinka

na pár mesiacov? však maximálne do júna, či nie? kedy máte štátnice?
ani neviem ojka, zajtra majú deti ešte prázdniny?

ojka

datelinka, tak to si mala potom taký relax pri tom žehlení.... no kto by to bol povedal, že si pôjde človek do práce oddychnuť,... ale tak všetko je možné.... ja už viem, že ked pôjdem do BA, tak sa moje oddychovanie veru na pár mesiacov skončí (((-:

datelinka

ojka, tak si predstav, že som dnes aj všetko ožehlila :-) na dvakrát síce, ale zvládla som, polovicu napoludnie, keď chlapi odišli a druhú k večeru, keď sme sa vrátili z návštevy. a to sme mali zas na návšteve spolu tri deti, vybláznili sme sa, vyšantili, takže som zas pekne dobitá, chystajúc sa oddychovať po víkende v práci :-)) tam aspoň pri káve posedím a nemusím nikam odbiehať... aj keď, aj tam sa stane, že sa nabehám :-)))