Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
zuzik- preto sa mi zda ta tema vymyslena aj........
No,zalezi co chces cvicit:)
Nasilu nerob s nohou nic......moze sa ti to vypomstit.
denz to je pravda. ibaze aj ked je vychova ukazkova, niekedy v takej situaci je nanic. ved si sam cital, ta matka vychovavala svoju dceru a aj sama bola proti potratom a teraz ju zacne na potrat nahovarat...ine je vychovavat o hovorit o tom a ine to prezivat...ja som vylucne proti potratom ale nikdy by som ju neodcudzovala lebo neda sa ani predstavit co preziva.
hh ty moj zlaty:)) dobre len riesim dilemu:) podla planu mam dnes cvicit ale boli ma noha tak rozmyslam ci mam alebo nemam:) a nejak podvedome ma to pritiahlo k pc:P ze tu hadam najdem odpoved:DD
zuzik.....pravdu mas,ale tym padom chyba v rodine nieco podstatne.Vychova a ucta k zivotu ako takom.
Ozaj....ako sa mas:))
a ja si zase myslim ze sa neda takto polemizovat. pokial niekto neni presne v situaci tej baby neda sa o tom jednoznacne vyjadrovat a ani neskor odcudzovat lebo co sa v nej odohrava to si ini nevedia ani predstavit...
Ano. Je to rozhodnutie velkej zodpovednosti a buducnosti,ale tie zeny by mali najskor zazit u niekoho tu radost a zazit ake to je byt matkou.Nebolo by zbytocnych potratov.
Su to nezrele dievcata,ktore este nepoznaju zivot a aj same maju so sebou problem sa niekde zaradit v spolocnosti a racionalne premyslat o buduucnosti. Ak by im niekto ,teda rodicia dali trochu viac lasky a podpori ......neverim,ze by premyslali nad tym potratom.
denz,ja som to tam nechcela pisat,a mozno sa neviem vzit do situacii zien,ktore sa rozhodnu uz z akychkolvek dovodov pre potrat,ale u mna,aj ked nikdy nehovor nikdy,ja by som to nikdy nedokazala urobit,aj ked na potraty zo zdravotnych dovodov sa trosku inak pozeram a taktiez na boom zachranovania babatiek v nejakom 23 tyzdni a pod,ale to je uz ina tema...
presne.....,ale ak sa uz teda stalo...:)
Moze sa to stat......ved nik nechodi s prezervativom 24 hodin denne:)
presne tak lleilla........to dieta da lasku pocitit sto nasobne a urobit taku hlupost....potrat je nezvratne. To skor dat do hniezda zachrany a aspon mat dobro na dusi,ze to dieta sa ma dobre ak zena sa naozaj teda nedokaze postarat o dostojny zivot svojho dietatka.
hmm,clovek sa mozno v krizovych situacich uchyli k comukolvek,aj k rade z fora mozno,vid kolko tem aj uplne nezmyselnych sa tu riesi a hadky koli odlisnym nazorom tu budtu tiez nepretrzite-tak ak je to teda fakt skutocny problem,snad sa nie mamka,ale to dievca spravne rozhodne.Inak tiez spoluziacke sa pritrafilo na VS,maly ma teraz 5 mesiacov a je uzasny,spoluziacku prerusenie skoly mrzi,ale planuje sa vratit a maleho by si nedala uz za nic na svete :O)