Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
...mlade stena?:)este ze nie kocurik :) poradim ti, zober si teraz nabozenstvo z tej velkej kopy..., vo vedlajsej teme teraz doucuje velmi talentovana katechetka menom levica, ta ti urcite poradi... :)
to urcite:D moj sudruh ucitel je mlade stena ktore nevie co chce a tak dava take priblble projekty:P stale ma nic poriadne nenapada..hm...z toho vyplyva ze na to kaslem a idem na iny predmet:P
..ja by som im ale este povedal, ze ma nezaujimaju najslavnejsi ludia spojenych statov, ale Sovietskeho zvazu, lebo by som k tejto teme mohol ovela viac povedat..., kedze som musel ako dieta odoberat Ogoňok a Vesjolie kartinky a znalostami o Spojenych statoch som mal odporucane sa moc nechvalit...moznoze mame aj spolocneho sudruha ucitela :)))
nexus:DD vies aky som chytila zachvat a to som sa uz davno tak schuti nezasmiala:DD tlacit popcorn...jasnacka:) ale inac ma napadlo ze to by nebol zly napad ze pisat o serialovych postavickach ako napr. simpson a tak:) lahko by sa to prekladalo len ci mi to prejde:) spytam sa spoluziaka co s nim robim a mozno to tak spravime:) diky:))
...neboj zuzi, ty im len povedz, ze to mas z doveryhodneho zdroja :)))
mohli by akurat namietat, ze Miki nieje akoze celkom ako clovekom, ale ty povedz, ze to bol ten najvacsi a ze Dalajlama nieje american...ale ty im povedz, ze si ho videla v Samorine na vlastne oci tlacit popcorn :)))
no take nieco ako hadanka a potom to spracovat:))
diky nexus:D sak pockaj ja to tam fakt dam a potom ti poviem aku znamku si dostal:DD
..to ma byt akoze hadanka? ja by som typoval Miki Maus, Bon Jovi, George W. Bush a Dalajlama :)
:DD uz som doma konecne v suchom:))
nexus inac nevies ktori su styria naslavnejsi ludia usa?:) mam robit projekt a netusim o kom:)
..v tom morkom si este na tom dobre, co tak keby si bola vlhka..?
pesi jak z krhly hlavne ze ja si dam kratku suknu vestu a tenky sveter a cely den som v skole v tom morkom:) no som ja ale rozumna fakt:P