Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
datelinka (: nie, nie , nespím.... za koho ma máš :D
nastali kruté časy (((-: nemôžem ísť do postele tak skoro.....
lleilla, ehm, noooo, sme tu? chcem trošku vyzvedať, ako dopadla dnešná skúška? (:
ojka, ty už spíš?
ja som bola naposledy v nemocnici presne 5 dní v pôrodnici :-) to bol ale taký milý pobyt s každodennou náplňou, pekne som si na to zaspomínala vďaka vám :-)
Ozbrojená lúpež v banke. Lupič naloží peniaze do tašky a obráti sa s pištoľou na ochrankára.
"Videl si niečo?"
"Áno."
Prásk -- dostane guľu medzi oči. Lupič sa otočí k návštevníkom banky a pýta sa prvého:
"Ty si niečo videl?"
"Ja nie, ale moja žena áno."
nahodou, v tomto pocasi, by som si fakt isiel lahnut do spitalu na tyzden....
nevymenime sa? na tvoje doklady pojdem, za vlastu buriana isiel iny typek do basy :))
ale keby som tam uhynul... :))
nexus, mám z teba radosť, vidno že si úplne iný človek :-) v pohode, sršiaci humorom a šťastím. nech to je už navždy takto :-)
Denz (: tak to tam už nejak vydrž, opatruj sa tam a "relaxuj"... (: a hlavne: lieč sa, ak sa bude dať....
ahoj (:
dobrú denz, maj sa najlepšie ako sa dá :-)
tak si ozaj aspoň oddýchni ;-)
Tak sa opatrujte a pozdravte aj zuzik. Nech dava mrska na seba pozor a aj vy .:)
Dobru vsetkym.
ojka- ja viem co je tyzden v nemocnici:)) To ako mesiac doma.
Lexus- no snad mozno bude nejaka na tlapkanie,lebo inak skapem nudou:P
Fajcit ja budem aj na izbe ak sa nebude dat inde.....uz aj to som zazil. A mam nejaky casak a radio a.....snad aj telka tam bude.:)
ja by som si isiel lahnut na nejaky tyzden, po rokoch si precitat zivot a slovenku, sestricky potlapkat po zadku :)tajne si pofajcit na zachode, hoci som pred mesiacom prestal...