Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
datelinka, tak to veru ber ako kompliment (:
no dobre ja to asi zasa predbežne balím,... ide na mňa krízička a tá chorôbka mi tiež nerobí dobre, tak bru noc a pekný záver pracovného tyždňa prajem (:
ojka, ani ja nemám rada 3D, možno som nemoderná, a možno je to fakt prirodzenejšie pre nás.
ojka, keď sa porovnám s niektorými mamičkami... no, to sú také, ja ich volám že tety :-))) ja zatiaľ tak tetovsky nevyzerám, neobliekam sa tak a najbližšie roky sa ani nechystám :-)) a najlepší fór je, keď sa začnem baviť s takou mamkotetou, a ona mi povie že no však vy ste mladí a podobne ... a nakoniec sa dozviem, že teta je mladšia o rok alebo o dva :-)))
ahoj datelinka,... je to ako 3D, to máš pravdu,... ale je aj v klasickej forme (: to je pre takých ako som ja, lebo mi to dobre nerobí na očúúúú...
datelinka (: tak asi vyzeraš tak pekne mlado predsa (:
ahoj ojka. videla som reklamy, chcela by som ísť do kina, ale je to pre väčšie deti (väčšie odo mňa) a navyše 3D. tak to ešte budeme musieť trochu počkať... :-)))
inak, neviem či to mám počítať za kompliment, alebo práve naopak, dnes sa ma pýtal malý, či som jeho mamka, či sestra. nepochopila som otázku a na vysvetlenie dodal, že vyzerám ako sestra :-))
možno len chaos v základných pojmoch :-)))
videli ste tú rozprávočku?
ok, utekaj, tak nech sa ti niečo pekné sníva. a ak nie, tak nech ťa netrápia nočné mory :-)) pa, drž sa. jasné že bude lepšie :-)
no datelinka budu promocie...ibaze na tie som sa vyhovorila minuly rok...sice naozaj teraz mi budu promovat sesternice aj tri roky za sebou ale ona si to pamata...no kaslime na to...
ale fakt nemam chut tam ist a ked si predstavim tie peniaze...to urcite...
mno pojdem uz asi spat maj sa papa:)
zajtra sa zobudim bude dobre:)
nie, zuzic, neprenášaš :-) to je ok, len chcem aby si sa ty mala dobre. ale keby som tak vedela preniesť na teba svoj optimizmus :-))
a kedy to idete na výlet? nie je v tom termíne niečo zvláštne, niečo zaujímavé, niečo výnimočné, aby si sa mala na čo vyhovoriť?
dik datelinka nemyslim uz..len do zajtra musim vymysliet ten argument co chcela inak mi zevraj neda pokoj...ale uz na to nemyslim...teraz myslim na to ako na mna krici mama z druhej izby:P
ale uz na teba nebudem prenasat taky pesimizmus:)) uz som tisko pssst:)