Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
tak, tak to máš potom dosť blbé a náročné, ale tak držím palec, nech sa to dá v pohode zvladať....
datelinka, ja vám tiež už asi zaželám bru noc, dnes skoro vstavam, tak sa idem tvariť, že idem už spať ....
bru noc každému (:
hm, takže dlhá noc, krátky deň? to ja mám skôr naopak. ale už bežím do postele, mne sa nepodarí spať do desiatej :-)
zastav sa zas, tak :-)
dobrú noc.
ale ja mam volno iba jeden den do tyzdna a dnes pracujem, ... uz ci to je spravne je druha vec, ...
lost, aj ja chcem tých tvojích 48 hodín pokoja (: kde sa to dá zohnať? v nejakom butiku? (-:O
datelinka, tramtária sa nachádza na Slovensku, si predstav, cca 145 km od toho konca sveta, kde bývame teraz (-:O
no ja len toľko, že to nie je dobrý réžim,... že celé doobedie prespať a potom po nociach doháňať prácu (;
ked ja by som aj chcela spat, zajtra, nie dnes mam vela prace, ale zvladneme, ...
tak, tak potom prajem príjemné ponocovanie...
datelinka (: svedomieeee.... nemôžeš takto každý deň ťahať , aj ked ide ten víkend (;
ja som mala dnes volno a spala som do desiatej, a teraz neviem, ...
ja by som aj spala, už to na mňa padá, ale ešte mám niečo nedoriešené :-)
a ty prečo nemôžeš? nemáš ustlané? :-)
ja tiez nemozem spat ...