Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
datelinka, pekne sa vybuvaj (:
lleilla, to si chutne napísala, ale som rada, že existuje ešte niekto taký "cvoknutý" ako ja, ja si tiež pekne všetko vymaluvavam (-:O nadpisy musia byť zelenou zvýraznovačkou , najhlavnejšie ružovou a potom dalej oranžovou, žltou a mini poznamky dopisujem pentelkou ((((((-:
leili, tak to máš pekné maľovánky :-))
ja som text nečítala, len som pozerala video :-) no keď si predstavím môjho drobca že by takto bubnoval... však je to ešte dieťatko drobné, no musí to byť ohromný talent, to musí mať v ušiach, ten rytmus, to sa nedá naučiť.
detičky, ja som unavená, mala som ťažký deň, dnes to bude podobné, tak ja sa radšej pracem do postieľky, aj tak ráno skoro vstávam.
prajem vám dievčence nech vám ide dobre učenie, aj učenie freuda pekne do hlavičiek a nezabúdajte na oddych :-)
majte sa :-)
ked napisem cim,tak mi rovno urcis sama diagnozu zo psychiatrie :D (nadpisy modra,cisla a smrtelne dolezite veci :O)cervena,poucky a nezname slova oranzova,zelenou slova,o ktorych bude v odseku rec,zlta-podstatne veci,ceruzka nepodstatne,ale co ak...a ak nieco najdem v inych knihach,tak dopisujem perom....),hmm keby som mala boxerske rukavice,tak by som ti na ten boj jednu pozicala,tiez to mas "pekne" pestre
datelinka, podla všetkého usudzujem, že tomu malému to bubnuje perfektne, no nechcem púšťať si to teraz, aby som spiacu krásku na izbe nezobudila (:
lleilla, ehm, tak to teda vyzerá na riadny boj.... ja bojujem práve so štátnicovými otázkami z účtovníckeho okruhu, práve som zinventarilovala všetko čo sa dalo a čaka ma účtová, bilančná, danová politika a potom štrukúra a finančná analýza individuálnej účt. závierky a iné somarinky pri tom.... takže hor sa do toho :D inak a čím si podčiarkuješ? ceruzou či farebnými? (-:O
denz, to by musel človek niečo veľké vyviesť, aby som sa na neho hnevala, takže si v suchu :D no ale ako vidím, dnes ťa niečo moc zničilo, ked sa ide už do postele, tak bru noc ti prajem (: p.s.: veveričky sú fajn,... :D
lleilla, a ty čo ešte buntošíš? učíš?či?