Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
tak, tak teraz som taku hovadinku napísala, sa smejem :D rodičovska bunka si zmyslela kosiť trávu okolo tých pekne pozametaných chodníčkov,...tak som chcela napísať (-:O inak, som veľmi rada, že sa ti tu pači, ja som si to tu tiež celkom obľúbila (:
No ved aj si usilovna sikovnica, Ojka, toto forum sa mi velmi paci, je to dobdre, tak Ojka daj si oddych, ci sa mlady priatel zlakol, neviem, ...
och, toto len tak hocikoho nenapadne.....
ja si pekne pozametam chodníčky okolo celého domu a rodičovská bunka si teraz zmyslí, že ide zametať chodníky.... uaaaa, to nevymyslíš, to je život....
Tak, no však ja mám aj pocit, že sa ten malý potom zľakol, už ďalej ani nevypisoval.... (; ja mám dnes toho upratovania tiež inak až nad hlavu.... som sa do toho riadne zarezala ((((-:
Ahoj Ojka
... mna to vcera pobavilo, ja som mala skoro 100 percent istotu, ze je to moj pribuzny, tiez Jakub, v tom istom veku, ... skoro som sok dostala, stale ale neviem, ... inac sa mam dobre, ... upratovania mam na dnes dost, ... ale rada niekedy nabuduce, ... a Ty ako sa mas, ...
Ako sa to hovorí? Ľudská debilita je ako Shengen, takisto nepozná hranice......
ahojte (:
noooo, sobotňajšie upratovanie v plnom prúde, pridá sa ešte niekto ?
tak, a to si ho len strašila, alebo sa ti važne na niekoho podobal?
mna to pobavilo, ...
www.youtube.com
Gregorian - With Or Without You
niečo také fajn, ukľudňujúce (:
večer rozdvojených osobností (: