Prečo ešte nespíte?

lost

no kupil som to na ulici :)

ale fakt.... ten predajca na mna pockal, uz bol zapad slnka, lebo to bol nejaky netovy obchod a neboli asi v kancelarii

27.9C

parada, este 7C a ani klimu nemusim kupovat

alebo kupim este 9 rovnakych meracov a uvidim ktory da najkrajsie cislo, ten si necham :)

ojka

lost, ale tak cez deň svietilo slnko tam, nie mesiac :DDDD
jaaaaaj, srdenka moje, ja vás mám tak rada....tu sa mi vie vždy tak super zdvihnúť nálada (:

lleilla

jaaaaj,dakujem dievcence ehm, Lauri neboj,strapnuje sa tu niekto iny :D,ale nevadi,ja zvyknuta uz

Ojka,ty taka sikovna,aj meno moje vie :D,to ako robis?sa pridem zaucit...

inkognito,no nie som zachranarka zial,praxujem ako dobrovolnik,zatial som velke nic,ale pracuje sa na tom a urgentna medicina a zachranka moj buduci zivot,duuuuufam

chce niekto adresu,ked tu takto ja o sebe vsetko :D:D:D

taaak,ja som si svoje odpisala na dnes,uz vas len citam :O)

lost

Laurina22

tak ako, robil som si bebe zakusok (neviem ci to poznas) ale nemam BEBE a tak som imitoval... tak som tam dal nejake ine keksy no a tie boli nanic, ale jedol som to, len tak zo zaujimavosti, a mozno mi to uskodilo trochu :D

45.9% a 28.2C inac spomenul som si ze som mal otvorene dvere na chvilku, lebo som bol na prechadzke, mozno je to tym, ze sem prisiel suchy vzduch? nemal by ale byt horky. wow. nieje tu nejaky meteorolog? :D

odhcylka by mala byt 1C a nie 3...

ojka

lost, ak máš danú miestnosť na slniečkovskej západnej strane, tak ju máš asi aj kapánek fajne nahriatu.... my spávame teraz v noci vždy s otvoreným balkonom dokorán a aj tak je horko....

lost

myslim ze coskoro zamrznem, ide kriza... 28.6C ale vlhkost ide hore, 44.9%

no bud to meria bludy, alebo neviem :D

to je normalne ze to takto skace? :)

musim predat vzduch, lebo ide dole (teplota)...