Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
inko, pekný deň prajem (:
akožeeee, kde je ten dážď? však vonku zasa skoro modrá obloha? čo teraz (:
Laurina dufam ze aj ja taku najdem...toto by mi vyhovovalo(ale musi byt samozrejme velmi pekna) :DDD
Laurina22
ja si tiez kupim automat :) :P
ja som chcel automat hned, ale kamos mi povedal, ze najskor manual, lebo potom ked pojdem na manual z automatu, budem "jazdit ako zena" :D
ako manual je fajn, ale... technika ide dalej a automat je uz lepsi ako clovek s manualom...
a mam rad svoje kolena, radsej si priplatim za automat
ALE
musi tam byt moznost manualu(tj za volantom take packy, ktore mi prehodia 2-3 stupne dole ak chcem)
inko...to co bol ten smutnak takto sa lucis !!! :))
Laurina22 no ak mas (vlastnis) poistovnu tak kludne moze laska pokracovat :D
ak tam len pracujes, tak nemam dovod nemat rad pracovnika poistovne :P
len to, ze poistovna do straty nejde :D tak hold, klient pojde :D
(najviac sa mi pacia tie poistenie zdravia, ze smrt: 100 tisick Sk, alebo 300 Sk ak si exclusive atd :) ) no neviem neviem ale ja si cenim zivot na viac :D i ked, este som to neprepocitaval, avsak nepaci sa mi ani to, ze ked kupim nove auto, za 1 rok mi ho niekto ukradne, daju mi spat len xx% bez ohladu na to, ako dokonale som sa o neho staral, atd.. :)
ano ano bingham, vezmem si :D kto bude chcieť, nech len príde..stači vyceriť zuby a peniažky sú vaše :)
:(
tak sa tu majte, v dobrom nažívajte