Prečo ešte nespíte?

lost

Tak myslim ze dnes som mal sen ktory by sa bezproblemov zaradil do TOP 3 naj extreme hard core hororovych scenarov ktore sa mi za posledne roku, ak nie cely zivot snivalo :-O

A co je najsrandovnejsie na tom je to, ze to mam ako trest za to ze som nevstal na cas, pretoze som sa zobudil tak cca o osem a par minut, a potom ze "ale co uz, tak ak vstanem o desiatej tak nikam nejdem" no a asi som zase zaspal :D no a potom stacilo asi nieco okolo pol hodiny a teraz je devat, ale uz par minut pisem tento prispevok :D neuveritelne co sa da stihnut za pol hodinu :D

Ale fakt, preco som len nevstal :D Taketo sny su uz na hrane co je sranda a co nie je :D skoda len ze som si stihol zapamatat dve tretiny z neho...

lost

tusim ze hovorila ze ano, ale ze ide inde, nejak docasne ci ako :) mala tu tusim aj temu, neviem ci este tu je niekde.. aaa mam :) www.zdravie.sk

ojka

lost, čooooo? ona chcela isť do Mexika? uau, to dobrý výletik (: snáď sa jej tam páči a v pohode sa vráti domov (: nemá tam ona kdesi rodinu? či to sa mi len zdá?

lost

jaj :) len ze oslavenkyna sa chcela pozriet do mexika :) takze mozno tam bude oslavovat, alebo mozno to ma s tym nieco spolocne :D ale asi nie :D to je asi mala sanca :) len nahoda :)

lost

cokoladu kaslem, teraz chcem šamrole :D
(ano to bol umyselne pouzity plurál :) )
a asi si skocim do obchodu pre "zopár" :D

ojka

čo tam po pozitívnom myslení, vidím, že väčšina má chuť na čokoládu :D banda jedna, tak smelo do toho, oslaďme si život (:
lost, jeeeej, vážne nechal pozdravovať? vďaka (:
system, vďaka, že si si na mňa spomenul, veľmi ma to potešilo (;
shy a ty čo, nebodaj dnes nemáš zrovna najlepší deň? hm?