Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
inko, s každým si si štrngla a pripila? (((-: koľko bolo hostí, keď vravíš, že si pripitá ((((-:
noooo, dnes krásna slnečná nedeľa, a na túto nedeľu sa vieme všetci doma tak zíjsť, niečo pogrilovať, alebo guláš uvariť, dnes bol super deň, prišiel sestrin priateľ, takisto sestra s manželom, potom ujo so sesternicou a jej snúbencom nas pozvať na svadbu, tak tu bolo stále tak rušno (: mám také hebké ruky z umývania riadu, krása :DDDD
Lauri, zajtra držím palce,... (: ale čo sa týka odevu, ja by som si rifle tiež nedávala, volila by som niečo elegantnejšie... predsa len je to akademická pôda, a príjmačky... ja kebych šla znova na prijmačky tak by som sa asi kapanek nahodila (;
jeden jediny problem ktory by mohol byt ako tak realna hrozba je ze sa "zohreje"to uz schladene jedlo v chladnicke a tym padom bude mat vyssie riziko ze sa v nom rozsiria bakterie...
ale z cisto technickeho hladiska mi vychadza len to ze je z tohovyssia spotreba (kedze sa ten chladic musi zapotit)
nabuduce skusim pozriet ak osa mi zvysi teplota, ked tam hodim nieco horuce :)
no ona sa len zapne navyssiu chladivost, ci nie? :)
vyssi vykon = vyssia opotrebovanost + vyssia spotreba, ale zeby "skapala" len tak o stovky percent rychlejsie, alebo zrazu naraz? :)
tie rozky su malicke,maju60g kazdy, tj 120g horucej hmoty v ~100l chladnicke :)
podla mna to je ako naliat poldeci vriacej vody do 1 litra studenej vody - ziadny rozdie citit nebude :)
tead nehovorim ze tam smarit 70C horucu polievku v10litrovom hrnci :) to uz bude realnejsie ze to znicim, ale take
teple veci sa nemaju davat do chladnicky, kazi sa tym chladnicka
Laurina - aby rychlejsie vychladli :)
takto su do 7minut jeditelne, bezne by som cakal 3x tolko a ked som hladny tak cas je velmi drahy :)
robim to takto >
upiect rohliky, hodit ichdo chladnicky (nerozrezane) a s tym zbytkovym teplom zohriat maso/karfiol/cokolvek
potom za tych 7-10 minut mam vsetk ov idealnej teplote a velmi cerstve :)
tomu sa hovori synchronizacia :D
ale naco je chladnicka aknie na chladenie?:D:D
raz za cas sa moze otrapit, ci nie? :)
to mi pripada ako nazor ludi na auta ze "cokolvek nad 1700 otacok je pre motor cervene" ( i ked v realite nema problem dat 6-8tisic otacok, zalezi od auta...)