Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
moji krasni nespaci....tieto tri dni ma caka peklo...tak ak nahodou nebudete mat co robit...myslite na mna :DD....
no lenže ja som ti toho pribináka poslala na odprosenie :D
a už neplánujem byť zlá k tebe :))))
takže nebude treba odprosovať
takže miláčik nebude
škvŕka, lost? :D
dobre...dobre...tak som zvedavy teda :))
bingham, ale ty si minule spominal pribinacka, čokoládového, vidíš ako som si pamätala? :)
tak nabudúce bude miláčik dobre?
inko...aspon milacik to mohol byt :))
ahoj ojka:)
prácička, no hej, jedna je skoro na 100% istá- úplnou náhodou to vypálilo, keď sme vybavovali poistenie minulý týždeň. Tá pani sa spýtala, či pracujem... a či nechcem robiť u nich..dnes mi volala, vraj by ma brala hneď :D no cítim nejakú zradu :D inak sa jedná o prácu na pobočke, žiadne naháňanie klientov
no ale tento štvrtok mám ešte jeden pohovor... to by bolo super, ak by to vyšlo :) mala by som to cez cestu
A vy o akej ryži hovoríte? :)
no len potreviny, uz sa minali zasoby :D
som sa tomu vyhybal vela dni :D mozno 10 :)))
musel som obnovit zasobu salamy+syr (na pizzu,len som dnes zabudol objednat pizza cesto, no mozno zajtra sa este bude dat, lebo uzm ma len 1 :D ) + obnovit zasoby tuniakov, lebo na tych som v poslene dni fical :D
lost, tak to už riadna kríza :DDDD a si bol len potraviny kupovať, že či tvoja maličkosť zatúžila aj po niečom inom? (: