Prečo ešte nespíte?

[zruseny1]

ne ne ne :D žiadnych 45 stupňov nebude..lebo potom sa ti všetci nasáčkujeme do tvojho "vychladeného" bytu :D

no, jednoducho povedané... si náročný:) jedným stlačením gombíka sa nedá všetko vyriešiť...a podľa mňa je to tak dobre..
ja naopak,sa desím toho, že raz..(o sto rokov)...kliknem alebo ťuknem do niečoho, a zrazu sa mi postaví dom, podrastú vlasy na želanú dĺžku, narodí dieťa na počkanie..nepáči sa mi taká automatizácia...brrr to neeeee :D si sa mal narodiť o pár storočí neskôr lost :)

lost

naco mi je chladenie na 16C (kam sa to mimochodom pre smiesny vykon 2.5kW ani nedostane), tak este raz - naco mi je chladenie na 20C ak musim 2x denne prevetrat byt a potom za ten cas sa mi miestnosti zohreju na 30-40C a znova chladit :D
to je jednoducho velmi neekonomicke atd atd..

avsak, teraz budem prosit vsetkych Bohov aj diablov aby sme mali 45C v lete, nech tato investicia stoji za to :D

lost

ono to funguje dost dobre, lenze...

ja som pocital s tym ,ze v roku 2011 bude technika uz natolko vyspela, ze ta klima bude vediet robit to co moj 15eurov yvsavac a to:
potiahnut cerstvy vzduch dovnutra
precistist ho, odfiltrovat od prachu, hmyzu, smradu
a nasledne moze chladit, zohrievat, alebo aspon VETART..

ale kde ze :)

take nieco NEEXISTUJE!!! ani a najdrahsia a najlepsia klima to nevie (okrem podstresnej, ale to je ine riesenie, to si mozem kupit rovno nejaku nastennu rekapitulacnu ci aku jednotku, lenze to budem ako show room nastennych klimatizacii)
za druhe: sam predajca povedal ze "uprimne, ludom to nevadi" 0 ze dychaju VYDYCHANY vzduch!!!

mne to sakramensky vadi :D

a naco mam klimu, ked musim manualne otvarat okna? :) ja chcem extremne automaticke riesenie, ktore mi na maximalne 1 klik (on a off) vycaruje totalne najkvalitnejsi vzduch (zbaveny prachu, smradu, alergenov) na teplote aku chcem a na vlhkosti aku chcem :)

To chcem tak vela? :)

2011? vyspela civilizacia? hovno :D

[zruseny1]

ale ale, niekto nám tu porušuje cestné predpisy?:D
no nič..tak šampanské nebude..dám si melón:)
no čítala som, že si si kúpil klimatizáciu či niečo na ten štýl, a nefunguje to tak ako si čakal? veď to treba aj nejak namontovať, nezúfaj ešte:) a keď nie, tak júl vydržíš ( august má byť vraj daždivý:D )

lost

"už ťa aspoň dnes nič neprekvapí"

no neviem neivem, taky skovany policajt na dianici mozno aj ano :D

ale tak aspon sa mu podakujem :D

preto nemozem pit sampanske este :D

mozno potom, na tom ostrove, lebo ine mi uz nezostava :D jedno smerna letenka :D

lost

no lebo 8 00 rano vstanem :D a teraz je 16 00 ... tj 16 hodin do vstavania, a dufania lepsieho dna :D

extremna ma zaraza v akej dome kamennej zijeme.

klimatizacia nedokaze vetrat vzduch VONKAJSi, namiesto toho len filtruje aurovni 5euroveho ventilatoru z mileticovej.. a clovek zpalti 1000x viac a hovno dostane :D

[zruseny1]

to nie je správny postoj lost :) pozri sa na to z inej strany:D
všetko čo sa mohlo, sa pokazilo... už ťa aspoň dnes nič neprekvapí... a hneď máš dôvod na šampáňo:))) otváraj, dám si aj ja..dnešok je super:)