Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
binghi...toto je onaaaaaa...to je ta tvoja srdcovka! či?
dobrú nocku aj tebe :)...a veľa síl si poprajme do najbližších dní :)))
ojka :D hahhaa..som si spomenula na pána Cupera :D keď bol opitý ako doga a reportérke vravel: "nie nie, iba jedno malé pivko som mal..jedno malé...no dobre...dva deci orešanského...nie nie...nič viac" :DDDD
to video je geniálne, ale nechce sa mi ho hladať :D
ale pivo je strašne uspávajúce..v mojom prípade hej... a tak ma to mrzí, lebo ho mám celkom rada..škoda, že po prvom spím :D
inkognitko...toto je len a len pre teba :))))...dobru nocku a sladke snicky :))
jej, binghi, piaaano (: diky ti, uvidíme aké to bude mať účinky... (;
inko, včera moje spolubývajúce boli kaput skôr jak ja (((((-: som až nechápala... ale dnes, uvidíme,... boli na jedno malé pivko, to má na nich uspavajuce učinky, ale iba jedno :D ak ich bolo viac, tak sú živé jak nikdy....
tak musíme zariadiť aby bola ojkina spolubývajúca skôr unavená a aby si šla aj ty, ojka, do perín :)
ojka...tu ju mas...dufam ze sa bude lepsie hajat :))
ojka...skusim niaku uspavanku ??? :))
inko...tak som rad ze som neni ten balvan :DD
binghi ((: očividne sa to dá,... nejaká divná noc to bola,...
inko,aaaa mlieko nemáme teraz (: ale dala by som si takého fajného kakauka veru,.... ale tak ja dúfam, že dnes to bude lepšie,... len neviem ako na to asi ((-:O
fu..ojka..ako dokážeš takto dlhodobo fungovať... ja som to zažila minulý týždeň na vlastnej koži- tri hodiny spánku, katastrofa... ojuška, musíš si poriadne oddýchnuť, ale počuješ ma?! baba jedna...daj si veľký pohár mlieka, to ťa oťapí :)
binghi..to tu nemôžem napísať :) ale ty nie si žiaden balvan:)
ojka...nemozes tak malo hajat... :))