Prečo ešte nespíte?

[zruseny1]

tak malé zvieratá alebo iné malé tvory väčšinou bývajú tie najakčnejšie :D s tým lost nerátal?:) mal si si kúpiť psa "paničku" :)))
aj ja rozmýšľam ako to s tou záhradou spraviť... či by predsa len nebolo jednoduchšie oddelenie v hypermarkete :D ja jak a poznám..by som nemala čas na to a zahatala by mi to iba burina :D

Laurina22

Lost a pozical by si mi Bastiena???On je krasny tu by v posteli so mnou spal.

Ano SMajli,idem na Pohodu ides aj ty???

lost

Inkognito

no hej, staci odsklbnut, ale ja nerad beriem len tak, lebo vies, do mna sa zmesti vela :D a tak by som musel osklbnut 1/2 stromu :D

ale tak, nikdy neviem co ta ceresna obahuje :)

chcel som si kupit zahradku nejaku malu,, aspon tak 200-500m2 ... mozno by to bol dobry napad? :)

lost

ale ja si fakt nerobim srandu :D

dnes to bolo 10km.. 5+5

akoze toto ma fakt provokuje na to aby som s nim zabehol 20-30km v jednom kuse :D a ked potom nepadne, tak je to mimozenstan :D to by vysvetlovalo preco bol tak lacny :D ja mu kupim taky GPS-logger, nech vidim ako rychlo odkaze behat a/alebo kolko energie on ma...

ved on zje cca 50-100g denne (dnes to bolo mozno 70 zatial) cize ako je mozne ze z tak mala ma tak vela energie? :D ved nema ani 4kg ten pes :D

ale je to fakt zaujimave :) asi tu energiu dokonale vyuziva a nefrfle ako ludia ze "uz nevladzem" :D:D aj teraz tu trha hracky :D:D a to som chcel este jedneho psa pre neho, nech sa nenudi :D

[zruseny1]

ako tak čítam losta a jeho čerešne, tak mi príde ľúto že veľa ľudí dáva dosť prachov za niečo čo stačí odšklbnúť zo stromu napr. od suseda :)
určite by som raz chcela mať vlastnú záhradku, aj keď budem bývať v BA..nejak si to zariadim :D... chcem vlastné ovocie a zeleninku :)))

smajliQa

laurina...
ajoj :D

no jasne, pamatam.... super bolo, spokojnost uplna na 100 percent :D
a tie fontany v barcelone... wow... no nadhera... :)))) ides na pohodu?

[zruseny1]

lost, tak vitaj v klube neželane zdochnutých :D máš psa na baterky

lauri..aj ja nosím S-sko ale..neni to ono :D tak my baby nebudeme nikdy spokojné so sebou:) ale ja to neriešim nejak..hlavné že máme v hlave :))))

lost

asi to budem musiet tiesit tak, ze nastartujem auto, a psa na voditko an ech si bezi vedla mna :D ked chce tak bezat :D